لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 63
نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:
نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است.
جدول 1 : نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه
میزان محصول تخلیه شده یا فروشی
(بر حسب تن)
حداقل میزان نمونه برداری
(بر حسب کیلوگرم)
کمتر از 5
8
15- 5
20
40- 15
40
60- 40
60
80- 60
80
100- 80
100
100 و بیشتر
120 یا بیشتر
* در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از 120 تن باشد، به تعداد نمونه برداری (120)08/0 درصد اضافه می شود.
جدول شماره 2: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی در سطح کارگاه
تعداد ماهی در هر بهر (N)
تعداد ماهی جهت نمونه برداری (N)
حداکثر میزان مورد قبول خطا (C)
15- 2
2
صفر
25-16
3
صفر
90- 26
5
صفر
150- 91
8
1
500- 151
13
1
1200- 501
20
2
10000- 1201
32
3
35000- 10001
50
5
500000- 35001
80
7
500001 یا بیشتر
125
10
بهره برداری از جدول 2 نیاز به تخمین تعداد ماهی در یک بهر می باشد. این عمل می تواند با توزین 10 ماهی از یک بهر که به طور تصادفی برداشته شده و ارزیابی میانگین وزن یک ماهی صورت گیرد. در این صورت تعداد ماهی در بهر
تحقیق در مورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی