لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 64
آموزشکده فنی و حرفه ای دزفول
کارآفرینی و پروژه
پیشگفتار
رشد روز افزون جمعیت جهان از یک سو و کمبود و عدم تعادل در توزیع و مصرف منابع غذایی از سوی دیگر بحرانهایی هستند که جهان را بطور جدی تهدید می کنند . بر اساس آمارهای مربوط به اوضاع کلی غذا در جهان هم اکنون بیش از یک میلیارد نفر ( 20 درصد کل جمعیت جهان ) به سود تغذیه مزمن و حدود 190 میلیون کودک زیر پنج سال به سوء تغذیه وکمبود انرژی و پروتئین دچار بوده و روزانه چندین هزار کودک زیر پنج سال در اثر بیماری وسوء تغذیه جان خود را از دست می دهند .
این آمار و ارقام نشان می دهند که کمبود مواد غذایی و توزیع نادرست ان در سطح جهان چالشی عظیم در راه رسیدن به مرزهای رفاه بشری و توسعه یافتگی می باشد . با عنایت به اینکه تولید سالیانه محصولات کشاورزی در ایران بالغ بر 40 میلیون تن می شود و این موارد کفایت تغذیه 40 میلیون نفر را می نماید ، به وضوح می توان دریافت که علاوه بر کمبود مواد خوراکی که برای تامین نیاز فعلی مورد نظر است ، تا سال 1385 حداقل 40 درصد نیاز جامعه به محصولات کشاورزی افزایش خواهد یافت .
بخش مهمی از پروتئین مورد نیاز بشر توسط دامها تولید می شود . از خصوصیات پروتئین حیوانی همخوانی با
کارافرینی بوقلمون