اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت لاتین A Technique for Human Error Analysis (تکنیکی برای تجزیه و تحلیل خطای بشر)

اختصاصی از اس فایل پاورپوینت لاتین A Technique for Human Error Analysis (تکنیکی برای تجزیه و تحلیل خطای بشر) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت لاتین A Technique for Human Error Analysis (تکنیکی برای تجزیه و تحلیل خطای بشر)


پاورپوینت لاتین A Technique for Human Error Analysis (تکنیکی برای تجزیه و تحلیل خطای بشر)

این فایل حاوی مطالعه لاتین A Technique for Human Error Analysis (تکنیکی برای تجزیه و تحلیل خطای بشر) می باشد که به صورت فرمت PowerPoint در 30 اسلاید در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است، در صورت تمایل می توانید این محصول را از فروشگاه خریداری و دانلود نمایید.

 

 

 

فهرست
Introduction
Abbreviations
The Analysis Approaches
Preparatory Activities
Analysis Team Staff
Advantages
Disadvantages
Quantification

 

تصویر محیط برنامه


دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت لاتین A Technique for Human Error Analysis (تکنیکی برای تجزیه و تحلیل خطای بشر)

دانلود پاورپوینت کارگاه سیستم اطلاعات مدیریت mis

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت کارگاه سیستم اطلاعات مدیریت mis دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت کارگاه سیستم اطلاعات مدیریت mis


دانلود پاورپوینت کارگاه سیستم اطلاعات مدیریت mis

عنوان پاورپوینت : کارگاه سیستم اطلاعات مدیریت

قالب بندی : PDF. pptx

 

شرح مختصر : مدیر عامل و مدیر کارخانه مسئول سیاست گذاری های کلی شرکت برای افزایش بهره وری و کاهش هزینه های جانبی شرکت می باشد مدیر بازرگانی مسئول دریافت سفارشات از مشتری و ارجاع آن به مدیر عامل و یا مدیر کارخانه است که در صورت تائید مدیر عامل یا مدیر کارخانه قرداد با مشتری بسته خواهد شد . ارتباط با مشتری هم به وسیله بازاریاب داخلی و یا خارجی و یا به وسیله آشنایی مشتری با شرکت مستقیماً با مدیر بازرگانی و یا هریک از سرپرستان بازرگانی داخلی و خارجی می باشد مدیر کارخانه مدیر انبار ها را در جریان سفارش جدید مشتری قرار میدهد تا ببیند که موجودی انبار برای تولید این محصول کافی است که مدیر انارها نیز از سرپرست انبار مواد اولیه درخواست میکند تا انبار را پک نماید ٬ سرپرست انبار مواد اولیه هم پس از چک کردن مراتب را به مدیر انبار اعلام میکند (ما فرض را بر این میگذاریم که مواد اولیه برای تولید در انبار موجود بوده است که در صورت نبود مواد اولیه باید مراتب به مدیر کارخانه اطلاع داده شود تا مدیر کارخانه به قسمت اداری مالی دستور خرید بدهد)و مدیر انبار هم مدیر کارخانه را از وجود مواد اولیه در انبار مطلع می کند و مدیر انبار هم سرپرست انار محصول را در جریان خط تولید جدید قرار داده و دستورات لازم را به آن میدهد

کلمات کلیدی : سیستم های اطلاعات مدیریت، اطلاعات مدیریت mis ,سیستم های mis ، افزایش بهره وری ، ارتباط با مشتری، سرپرست انبار، پاورپوینت سیستم اطلاع مدیریت mis ، pdf سیستم اطلاعات مدیریت، مشتری مداری، رفتار مشتری، مدیریت مشتری،


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت کارگاه سیستم اطلاعات مدیریت mis

کارافرینی ایمنی وبهداشت شغلی آن 33 ص

اختصاصی از اس فایل کارافرینی ایمنی وبهداشت شغلی آن 33 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 36

 

ایمنی وبهداشت شغلی

1 عناصر سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی: الزامات کلی : سازمان باید یک سیستم مدیریت بهداشت شغلی و ایمنی ایجاد نموده و برقرار نگهدارد که الزامات آن در کل بند 4 تشریح می شود . باید توجه داشت که هدف از استقرار سیستم ایمنی و بهداشت شغلی همانگونه که در ویژگیهای OHSAS 18001 درج شده است ، بهبود عملکرد سازمان در زمینه ایمنی و بهداشت شغلی است . نکته مهم اینست که پیاده سازی یک سیستم مدیریت به خودی خود برای سازمان مفید نیست بلکه هنگامی این امر پسندیده است که بتواند موجب بهبود عملکرد سازمان در زمینه ای شود که سیستم مدیریت برای آن طراحی و اجراشده است.

ویژگیهای مندرج در OHSAS 18001 نیز همگی بر این پایه استوارند که سازمان به طور مداوم سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی خود را بررسی ، ارزیابی و بازنگری می کند تا فرصتهای بهبود را شناسایی کند و آنها را به کار گیرد . در نهایت بهبود در سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی سازمان باید موجب بهبود در عملکرد ایمنی و بهداشت شغلی سازمان شود . تنها در این صورت است که می توان انتظار داشت پیاده سازی سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی موجب افزایش ارزش افزوده برای فعالیتهای سازمان شود . پیامد سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی ، ایجاد فرایندی منسجم برای دستیابی به بهبود مستمر است که میزان و دامنه این فرایند ، با توجه به جنبه های اقتصادی و سایر شرایط ، توسط سازمان تعیین می شود .

1ـ2ـ خط مشی ایمنی و بهداشت شغلی ( OH & S Policy ) : مدیریت ارشد باید خط مشی بهداشت شغلی و ایمنی سازمان را که در آن اهداف و تعهد به بهبود عملکرد بهداشتی ـ ایمنی به روشنی مورد تاکید قرار گرفته است ، تعریف و مدون نماید . مدیریت مذکور باید اطمینان یابد که خط مشی تدوین شده متضمن موارد ذیل باشد : الف ) متناسب با ماهیت و گستردگی و میزان ریسکهای بهداشتی ـ ایمنی سازمان باشد . ب )‌ شامل تعهد به بهبود مستمر باشد . ج ) حداقل شامل تعهد به تبعیت از قوانین بهداشت شغلی و ایمنی مرتبط و نیز الزامات دیگری که سازمان آنها را تقبل نموده است ،‌ باشد . د ) مدون ، اجرا و برقرار نگهداشته شود . ه ) به کلیه کارکنان ابلاغ گرد تا ایشان را از الزامات بهداشتی ـ ایمنی خود آگاه نماید . و ) برای عموم و افراد علاقه مند ( جهت هرگونه پیشنهاد یا انتقاد ) قابل دسترسی باشد . ز ) به طور متناوب مورد بازنگری قرار گیرد تا از ارتباط و تناسب آن با سازمان اطمینان حاصل شود . خط مشی ایمنی و بهداشت شغلی عبارت است از اصول هدایت کننده اجرا و بهبود سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی سازمان به گونه ای که بتواند عملکرد ایمنی و بهداشت خود را برقرار نگهدارد و امکان


دانلود با لینک مستقیم


کارافرینی ایمنی وبهداشت شغلی آن 33 ص

کارافرینی بوقلمون

اختصاصی از اس فایل کارافرینی بوقلمون دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 64

 

آموزشکده فنی و حرفه ای دزفول

کارآفرینی و پروژه

پیشگفتار

رشد روز افزون جمعیت جهان از یک سو و کمبود و عدم تعادل در توزیع و مصرف منابع غذایی از سوی دیگر بحرانهایی هستند که جهان را بطور جدی تهدید می کنند . بر اساس آمارهای مربوط به اوضاع کلی غذا در جهان هم اکنون بیش از یک میلیارد نفر ( 20 درصد کل جمعیت جهان ) به سود تغذیه مزمن و حدود 190 میلیون کودک زیر پنج سال به سوء تغذیه وکمبود انرژی و پروتئین دچار بوده و روزانه چندین هزار کودک زیر پنج سال در اثر بیماری وسوء تغذیه جان خود را از دست می دهند .

این آمار و ارقام نشان می دهند که کمبود مواد غذایی و توزیع نادرست ان در سطح جهان چالشی عظیم در راه رسیدن به مرزهای رفاه بشری و توسعه یافتگی می باشد . با عنایت به اینکه تولید سالیانه محصولات کشاورزی در ایران بالغ بر 40 میلیون تن می شود و این موارد کفایت تغذیه 40 میلیون نفر را می نماید ، به وضوح می توان دریافت که علاوه بر کمبود مواد خوراکی که برای تامین نیاز فعلی مورد نظر است ، تا سال 1385 حداقل 40 درصد نیاز جامعه به محصولات کشاورزی افزایش خواهد یافت .

بخش مهمی از پروتئین مورد نیاز بشر توسط دامها تولید می شود . از خصوصیات پروتئین حیوانی همخوانی با


دانلود با لینک مستقیم


کارافرینی بوقلمون

بررسی تأثیر مکمل یاری کلسیم بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی

اختصاصی از اس فایل بررسی تأثیر مکمل یاری کلسیم بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

بررسی تأثیر مکمل یاری کلسیم بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی


بررسی تأثیر مکمل یاری کلسیم بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه

بررسی تأثیر مکمل یاری کلسیم بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی

فرمت word(قابل ویرایش)

تعداد صفحات:118 صفحه

چکیده :

 

امروزه اضافه وزن و چاقی به شکل اپیدمی جهانی درآمده است. این بیماری از عوامل مهم مرتبط با اختلال لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم است و همه آنها از عوامل خطرساز بیماریهای قلبی-عروقی (که خود اولین علت مرگ و میر است)، محسوب می شوند. شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه دریافت بالای کلسیم می تواند تاثیری مطلوب بر لیپیدها و لیپوپروتئین های سرم داشته و نیز موجب کاهش وزن شود. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر مکمل یاری کلسیم به مقدار 1 گرم در روز و به مدت 30 روز بر پروفایل لیپیدی و بعضی نمایه های چربی بدن در زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی بود.

مواد و روشها : این پژوهش به روش کارآزمایی بالینی تصادفی شده دوسوکور انجام گردید. چهل و چهار زن غیریائسه (سن: 6±25 سال) مبتلا به اضافه وزن یا چاقی (kg/m2 25≤BMI ) به مدت 30 روز 1000 میلی گرم مکمل کلسیم عنصری به شکل کربنات کلسیم (24=n) یا دارونما (20=n) دریافت کردند. نمونه خون پس از حداقل 12 ساعت ناشتا و اندازه های تن سنجی شامل وزن، قد و چربی زیر پوستی در 4 نقطه قبل از شروع مداخله و پس از آن گرفته شد. BMI از تقسیم وزن بر مربع قد و درصد چربی بدن با استفاده از مجموع چربی های زیر پوستی در 4 نقطه برآورد شد. کلسترول تام، کلسترول HDL و تری گلیسرید به روش آنزیماتیک و آپولیپوپروتئینهای A-Ι و B به روش Nephelometry اندازه گیری شدند. کلسترول LDL با استفاده از فرمول Freidwald و کلسترول VLDL یک پنجم TG محاسبه شد. مقدار دریافت انرژی و کلسیم غذا با استفاده از 3 روز یادآمد 24 ساعته خوراک محاسبه شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزارش آماری SPSS (ویرایش 9) انجام شد. آزمون های آماری به صورت دودامنه انجام و مقدار P کمتر از 05/0 از نظر آماری معنی دار در نظر گرفته شد.

یافته ها : تفاوت معنی داری بین مشخصات پایه، دریافت انرژی، کلسیم و همچنین پروفایل لیپیدی بین دو گروه پیش از مداخله مشاهده نشد. TG، کلسترول تام، کلسترول LDL و کلسترول VLDL در هر دو گروه افزایش و کلسترول HDL کاهش نشان داد اما، از نظر آماری افزایش TG وکلسترول VLDL تنها در گروه مکمل کلسیم و افزایش کلسترول تام تنها در گروه دارونما معنی دار بود. افزایش کلسترول LDL و کاهش کلسترول HDL در هر دو گروه معنی دار بود. لازم به ذکر است تفاوت معنی داری بین هیچ کدام از متغیرها بین گروهها در انتهای مداخله مشاهده نشد.

نتیجه گیری : بر اساس یافته های این مطالعه هرچند مکمل کلسیم تاثیری پیشگیری کننده بر افزایش کلسترول تام نسبت به دارونما نشان داد، اما با توجه به تغییرات آپولیپوپروتئین B، احتمالا موجب کاهش اندازه ذرات LDL شده است. همچنین با توجه به افزایش معنی دار TG در گروه مکمل کلسیم، در مجموع به نظر نمی رسد مصرف مکمل کلسیم تاثیر مطلوب بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی داشته باشد. افزون بر آن هر چند مکمل کلسیم کاهشی معنی دار در وزن و BMI نسبت به گروه دارونما نشان داد اما نتوانست درصد چربی بدن را به شکل معنی دار کم کند. با توجه به اینکه تفاوت معنی داری در متغیرهای مورد مطالعه بین گروهها در انتهای مداخله وجود نداشت، به طور کلی تاثیر مطلوب قابل توجهی از دریافت مکمل کلسیم در زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی مشاهده نشد.

فهرست مطالب :

مقدمه

اهداف و فرضیات

هدف اصلی

اهداف ویژه

هدف کاربردی

فرضیات

جدول متغیرها

فصل اول : کلیات

مقدمه‌ای بر کلسیم

نیاز (DRI) و مسمومیت

مهمترین عملکردهای کلسیم

منابع غذایی و دریافت

ارتباط دریافت پائین کلسیم با بیماری های مزمن

استئوپورز

فشارخون بالا

سنگ کلیه

سرطان

لیپیدهای خون

تری آسیل گلیسرول ها (تری گلیسریدها)

کلسترول

لیپوپروتئین‌ها

متابولیسم لیپوپروتئین‌ها

بیماری‌های قلبی- عروقی (CHD) و ارتباط آن با لیپیدها، لیپوپروتئین‌ها و آپولیپوپروتئین‌ها         

DRI کلسیم بزرگسالان مرد و زن

محدوده طبیعی لیپیدها، لیپوپروتئین‌ها و آپولیپوپروتئین‌های اندازه‌گیری شده

فصل دوم : مروری بر پژوهش‌های پیشین

ارتباط کلسیم با لیپیدها و لیپوپروتئین‌ها

ارتباط کلسیم با وزن و بعضی نمایه های چربی بدن

فصل سوم : مواد و روش‌ها

نوع پژوهش

افراد مورد مطالعه

معیارهای ورود به مطالعه

معیارهای خروج از مطالعه

برآورد حجم نمونه

نمونه‌یابی

نحوه انجام پژوهش

مکمل کلسیم و دارونما

اندازه گیری محتوای کلسیم کپسول‌ها

اندازه‌گیری‌های تن سنجی

نمونه‌های خون

اندازه‌گیری لیپیدها و لیپوپروتئین‌ها

اندازه‌گیری آپولیپوپروتئین‌ها

تجزیه و تحلیل آماری

محاسبه کلسیم و انرژی رژیم غذایی

ملاحظات اخلاقی

فصل چهارم : یافته‌ها

میانگین و انحراف معیار متغیرهای زمینه‌ای گروه مکمل کلسیم و دارونما پیش از مداخله

میانگین و انحراف معیار متغیرهای چربی بدن گروه مکمل کلسیم و دارونما پیش از مداخله

میانگین و انحراف معیار دریافت انرژی و کلسیم گروه مکمل کلسیم و دارونما پیش از مداخله

میانگین و انحراف معیار پروفایل لیپیدی گروه‌ مکمل کلسیم و دارونما پیش از مداخله

مقایسه میانگین‌های وزن، BMI و شاخص‌های چربی بدن پیش و پس از مداخله در گروه مکمل کلسیم

مقایسه میانگین‌های وزن، BMI و شاخص‌های چربی بدن پیش و پس از مداخله در گروه مکمل دارونما          

مقایسه میانگین های لیپیدها، لیپوپروتئین‌ها و آپولیپوپروتئین‌ها پیش و پس از مداخله در گروه مکمل کلسیم           

مقایسه میانگین های لیپیدها، لیپوپروتئین‌ها و آپولیپوپروتئین‌ها پیش و پس از مداخله در گروه دارونما      

مقایسه میانگین‌های متغیرهای چربی بدن گروه مکمل کلسیم و دارونما پس از مداخله

مقایسه میانگین‌های پروفایل لیپیدی گروه‌ مکمل کلسیم و دارونما پس از مداخله

جمع‌بندی نتایج

فصل پنجم : بحث

مقایسه گروه های مکمل کلسیم و دارونما در ابتدای مطالعه

تأثیر مکمل یاری کلسیم بر لیپیدها، لیپوپروتئین‌ها و آپولیپوپروتئین‌ها

تأثیر مکمل یاری بر وزن و چربی بدن

پیشنهادات

پیوست و ضمائم

چکیده انگلیسی

منابع و ماخذ


دانلود با لینک مستقیم


بررسی تأثیر مکمل یاری کلسیم بر پروفایل لیپیدی زنان مبتلا به اضافه وزن یا چاقی