دانلود گزارش کامل کار آموزی رشته تحصیلی مهندسی کشاورزی باغبانی بافرمت ورد وقابل ویرایش تعدادصفحات 75
گزارش کارآموزی آماده,دانلود کارآموزی,گزارش کارورزی,گزارش کارآموزی
این پروژه کارآموزی بسیار دقیق و کامل طراحی شده و قابل ارائه جهت واحد درسی کارآموزی
مقدمه :
معرفی رشته ی باغبانی : باغبانی عبارت است از : هنر، دانش، و پیشه کشت، داشت، برداشت و بازار رسانی انواع سبزی، گل و میوه. در این تعریف از هنر، دانش و پیشیه باغبانی سخن رفته است، دلیل این امر این است که کارهایی مانند پیوند زدن، هرس گرده افشانی و مانند این ها برای این که به طور موفقیت آمیز انجام شود. نیاز به مهارت ممارست و سلیقه ویژه ای دارند که آنها را جزو هنرها قرار می دهند. تاریخچه ی باغبانی در دنیا : بزرگترین مسئله ای که بشر همیشه در طول تاریخ چند هزار ساله اش با آن روبرو بوده قحطی و کمبود مواد غذایی است و به این دلیل، در زمان های قدیم، پایه و اساس اجتماع ها را کشاورزی تشکیل می داده است. مطالعه سنگ نوشته ها، حجارها و اسناد تاریخی نشان می دهد که فن باغبانی از آغاز کشاورزی تاکنون دوران های مشخصی را طی نموده است. تاریخچه ی باغبانی در ایران : گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام، دست زده است. برای مثال : در حفاری های نقطه های مختلف ایران مشخص گردیده که در حدود 3300 سال قبل از میلاد مسیح درخت را در، ری، دامغان و کاشان به طرز مشابهی نقاشی می کرده اند. و بنابراین در آن زمان از لحاظ باغبانی میان نقاط ایران رابطه برقرار بوده است. هدف از کارآموزی : 1 ) آشنایی با دانشجویان با کارهای عملی و اجرایی و مسائل کارگاهی از نزدیک به طوری که فرصت تطبیق آموخته ها را عمل درک کنند و در رفع کمبودها و نواقص احتمالی بکوشند. 2 ) برخورد با مسائل کارگاهی، کارگری، اجتماعی و روبرو شدن با واقعیت های عینی. 3 ) واقف شدن به اهمیت مهارت های علمی و رابطه بین آنها و نحوه همکاری صاحبان مهارت ها و تخصص های مختلف و نقش هر کدام در پیشبرد کارها. 4 ) آگاهی یافتن به نقش اداره یک ارگان، سازمان یک شرکت یا کارگاه و لزوم تسلط کافی به کارهای عملی و اجرایی. تعاریف : 1 ) دوره کارآموزی : دوره ای است که دانشجو باید در یکی از مراکز فنی مرتبط به رشته اش به منظور انطباق آموخته های علمی و آموزشی با فعالیت های علمی برای کسب مهارتهای لازم به جهت شکوفا شدن استعدادهای نهفته خود و ایجاد خلاقیت ها در محیط کار طی نماید. 2 ) کارآموز : دانشجو یا محقق که در آئین نامه ی آموزشی به اختصار کارآموز گفته می شود. فردی است که دوره ی کارآموزی خود را در یکی از مراکز فنی و آموزشی مرتبط با رشته اش می گذراند. 3 ) استاد کارآموزی : عضو هیئت علمی دانشگاه باشد و با توجه به محول شدن این واحد درسی برای ایشان، راهنمایی ها، تذکرات و نظارت کامل بر دوره ی کارآموزی دانشجو باشد. 4 ) سرپرست کارآموزی : فردی است که رسیدگی به کل امور مربوط به کارآموزی را در یک سازمان یا ارگان یا یک بخش بر عهده دارد. 5 ) محل کارآموزی : منظور از محل کارآموزی بخش، آزمایشگاه و یا واحدی از یک سازمان می باشد که کارآموزی دانشجو در آنجام انجام می گیرد. فصل اول : آشنایی با مکان کاروزی : شرکت خدمات توسعه کشاورزی کیان دشت واقع در شهرستان ابهر فعالیت های خود را از سال 1376 آغاز کرده و اکنون پس از 12 سال سابقه ی ارائه ی انواع خدمات کشاورزی به کشاورزان محترم منطقه، باغداران عزیز و همچنین کمک و همکاری کردن با اداره ی جهاد کشاورزی شهرستان ابهر از یک تجربه و یک سابقه ی کاری روشن در منطقه برخوردار می باشد. شرکت خدمات توسعه کشاورزی یکسان دشت وابسته به جهاد کشاورزی بوده و زیرنظر این اداره به فعالیت هایی از جمله : 1 ) توزیع نهادهای کشاورزی شامل : بذر، کود، سم. 2 ) آموزش و ترویج کلاسهای کشاورزی (باغبانی، زراعت، دامپروری). 3 ) آمارگیری محصولات کشاورزی. 4 ) توزیع نهال. 5 ) به کارگیری کارشناسان شبکه مراقبت (شناسایی و مبارزه با آفات و امراض باغات). 6 ) طرح گندم (نحوه ی کاشت، داشت و برداشت و توجه کشاورزان در این زمینه). 7 ) بوجاری کردن بذر گندم. 8 ) معرفی کارآموزان رشته ی کشاورزی که این کارآموزان زیرنظر کارشناسان مجرب به عنوان سرپرست کارآموزی تحت آموزش قرار می گیرند. این شرکت در حال حاضر از 8 کارشناس در رشته های باغبانی، زراعت، تولیدات گیاهی، دامپروری، گیاه پزشکی، ماشین آلات، منابع طبیعی و اقتصاد کشاورزی تشکیل شده و به فعالیت های خود در این زمینه ادامه می دهد.
فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه (معرفی رشته ی باغبانی) 1
تاریخچه باغبانی در دنیا 1
تاریخچه ی باغبانی در ایران 1
هدف از کارآموزی 2
فصل اول 4
آشنایی با مکان کارورزی 4
فصل دوم 6
ارزیابی بخش های مرتبط با رشته ی علمی کارآموز 6
فصل سوم 8
فعالیت های صورت گرفته در دوره ی کارآموزی 8
1) بازدید از باغات انگور روستای درسجین و ازناب و آشنایی با کرم خوشه خوار انگور 8
2) بازدید از باغات انگور روستای ازناب و آشنایی با زنجره مو 10
3)بازدید از باغات انگور روستای درسجین و آشنایی با بیماری سفیدک سطحی 11
4) آشنایی با علف های هرز باغات انگور واقعه در روستای ازناب 12
5)آشنایی با طرز کار دستگاه GPS 14
6) آشنایی با نحوه ی آمارگیری گندم و جو واقعه در روستای چرگر 15
7)آشنایی با آفت سفیدک دروغی سیب زمینی 16
8)نکاتی که در مصرف سموم آفت کش باید رعایت شود 18
9) بررسی وضعیت کشاورزی ارگانیک در جهان تا سال 2004 21
10)آشنایی با نحوه کاشت ، داشت ، برداشت درخت گردو 27
11) آشنایی با علایم ناشی از کمبود کود در انگور 35
12) لیست کودهای موجود در شرکت کیان دشت 37
13) لیست سموم رایج در ایران و مقدار مصرف آنها 40
14) آشنایی با مراحل فرآوری و تولید کشمش در شرکت تاک خوشه طلا 48
15) سیمای عمومی استان زنجان به تفکیک شهرستان (بخش کشاورزی) 52
16) رابطه جنس خاک و کمبود عناصر غذایی در PH های مختلف 58
فصل چهارم 59
آزمون آموخته ها ، نتایج و پیشنهادات 59
گزارش کامل کار آموزی رشته تحصیلی مهندسی کشاورزی باغبانی