مقاله با عنوان نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند در فرمت ورد در 23 صفحه و شامل مطالب زیر می باشد:
مقدمه
کاشت داشت و برداشت چغندر
تحویل دادن چغندر قند به کارخانه
تخلیه چغندر و نگهداری ان در سیلو
انتقال چغندر به محل فرایند
شستشو ی چغندر
تهیه خلال چغندر
استخراج قند از خلال
خشک کردن تفاله
تصفیه شربت خام
تهیه شیر اهک و گاز کربنیک
زدن شیر اهک به شربت یا دفکاسیون
زدن گاز کربنیک به شربت
صاف کردن
سولفیتاسیون و رنگبری شرب
تغلیظ شربت یا اواپراسیون
خصوصیات پخت توسط آپارات
سه روش در کریستالیزاسیون وجود دارد: ( روش های کریستالیزاسیون)
آپارات پخت I
سانتریفوژ
آپارات II
آپارات III
مرحله قند سازی
قند حبه
قندکله
شستشوی نیشکر
عصاره گیری از نیشکر
استفاده از فرایند انتشار برای عصاره گیری از نیشکر (Diffusion process)
توزین شربت خام
آهک زنی به شربت خام نیشکر (Liminig of cane juice)
ته نشین سازی ناخالصیها و زلال سازی شربت نیشکر Clarification of cane juice)
تغلیظ شربت
طباخی برای تولید شکر خام
تصفیه شکر خام
آفیناسیون شکر خام (Affination of raw sugar)
حل کردن شکر خام(Melting)
تصفیه شربت شکر خام
تصفیه با استفاده از ترکیبات فسفات دار و شیر آهک
تصفیه شکر خام با شیر آهک و گاز کربنیک
طباخی برای تولید شکر سفید
نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند