مقاله با عنوان فوق که در ارائه شده است، آماده دانلود می باشد.
محل برگزاری کنفرانس: تهران - انجمن تخصصی مراکز تحقیق و توسعه صنایع و معادن
سال برگزاری کنفرانس: 1384
تعداد صفحات مقاله: 5
محتویات فایل: فایل زیپ حاوی یک pdf
چکیده
در کشور ما درصد زیادی از قوت مردم را نان و فراورده های آردی تشکیل می دهد به گونه ای که مصرف سرانه نان در ایران 164KG-134 است این در حالی است که مصرف سرانه نان در اروپا 68Kg است.
نان در کشور ما اولین رتبه در سبد مصرفی خانواده ها از نظر ارزش تغذیه ای دارا می باشد. متاسفانه علی رغم این اوصاف نان تولیدی در کشور ما از کیفیت پائینی برخوردار است و این نعمت هر ساله به مقدار فراوانی به دلیل پائین بودن کیفیت به صورت ضایعات درآمده و ضرر و زیان بسیاری را از ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و بهداشتی به کشور وارد می کند با استفاده از غنی سازی و افزودن مواد بهبود دهنده به آرد می توان کیفیت نان تولیدی را در حد قابل ملاحظه ای افزایش داد و تبدیل این نعمت گرانبها به شکل ضایعات را به طور چشمگیری کاهش داد.
غنی سازی چگونه می تواند ضایعات حاصل ازنان را به حداقل برساند؟
به طور کلی اصطلاح غنی سازی را می توان افزودن مواد بهبود دهنده ومغذی به آرد و نان حاصل از آن تعریف کرد.
نان محصولی است که از اختلاط آب و آرد و نمک بنابراین براین تهیه نانی با کیفیت بالا لازم است آرد آن از کیفیت بالایی برخوردار باشد. هرچه کیفیت نانی بهتر باشد مدت ماندگاری بیشتر خواهد داشت و دیرتر کهنه و بیات خواهد شد.
در واقع یکی از عوامل اصلی بروز ضایعات در نان، بیات شدن آن می باشد.
نقش غنی سازی آرد در بهبود کیفیت نان و جلوگیری از افزایش ضایعات