اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی

اختصاصی از اس فایل اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی ، با فرمت ورد 6 صفحه

 

پیش نیازهای «HACCP» در صنایع غذایی

اجرای سامانه «HACCP» در یک کارخانه نیازمند یک سیستم (GMP) می باشد که مهمترین نکات آن عبارتند از:

1- طراحی تأسیسات (طرح اولیه، جاده، طراحی سقف، کف و دیوارها، تهویه و ... )

2- بهداشت محیط کار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفونی کننده، شستشو کف و ... )

3- نابودسازی ضایعات (شستشو و ضد عفونی کردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)

4- مبارزه با جانوران موذی (جوندگان، حشرات، پرندگان، انگل ها و ... )

5- بهداشت کارکنان (بهداشت فردی، معاینات پزشکی، رفتار عادات کارکنان)

6- بهداشت خط تولید (شرایط ماده خام، از بین بردن نقاط کور)

7- آموزش

اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی

بخش اول: پنج مرحله آماده سازی

1- تشکیل گروه


دانلود با لینک مستقیم


اصول و مراحل طراحی سامانه «HACCP» در خط تولید رب گوجه فرنگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.