اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله حرارت ماشین مادر

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله حرارت ماشین مادر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   19 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید

 

 حرارت ماشین مادر
مهمترین عامل در موفقیت پرورش جوجه ها مسئله حرارت است زیرا عدم توجه به این امر، سبب بی اثر شدن عوامل دیگر می گردد.
حرارت در زیر ماشین مادر مصنوعی باید کاملا طبق احتیاجات جوجه ها تنظیم شود تا رشد جوجه ها به خوبی صورت گیرد. اگر حرارت زیاد باشد جوجه ها دچار ناراحتی شده و اجبارا از زیر ماشین ارج شده و از آن دور می شوند در این صورت وقتی که حرارت ماشین به حد معمولی رسید، ممکن است جوجه ها از برگشتن به زیر دستگاه خودداری نمایند در این صورت بخصوص در شب، دچار سرماخوردگی خواهند شد.
اگر حرارت کم باشد جوجه ها احساس سرما کرده و در زیر ماشین و در کنار هم جمع می شوند و صدای جیک جیک مخصوص در می آورند. در حقیقت این صدا، مانند لغت و کلمه ای است که جوجه ها برای ابراز عدم رضایت خود بیان می کنند و به گوش مرغدار غافل می رسانند اگر حرارت پایین باشد جوجه ها غذای خورده شده را صرف گرم کردن بدن می کنند و در این صورت رشد، کم می شود و بازده غذایی پایین می آید.
هر چه سن جوجه ها بیشتر می شود، احتیاج به حرارت کمتر می گردد و از این رو باید حرارت دستگاه مادر را کم کرد میزان کاهش حرارت بین حداکثر 8/2 درجه سانتیگراد (5 دجه فارنهایت) تا حداقل 11/1 درجه سانتیگراد (2 درجه فارنهایت) در روز می باشد به طوری که از 5 هفتگی به بعد می توان ماشین مادر را برداشت و از حرارت معمولی لانه برای نگهداری جوجه کبابی ها استفاده کرد. بدین ترتیب تا 5 هفتگی حرارت دستگاه مادر و از 5 هفتگی به بعد حرارت سالن مهم است و باید مورد تئجه قرار گرفته به دقت مورد کنترل قرار گیرد.
حرارت و تهویه لانه: حرارت سالن جوجه کبابی ها تا 14 روزگی باید 5/18 – 21 درجة سانتیگراد باشد در سنین بالاتر می توان حرارت را کم نمود به طور کلی حرارت سالن نگهداری جوجه ها باید طبق جدول زیر باشد.
حرارت سالن مخصوص نگاهداری جوجه ها
1 روزگی 25 درجة سانتیگراد یا 77 درجة فارنهایت
1 هفتگی 23 درجة سانتیگراد یا 75 درجة فارنهایت
2 هفتگی 21 درجة سانتیگراد یا 69 درجة فارنهایت
3 هفتگی 18 درجة سانتیگراد یا 65 درجة فارنهایت
از 4 هفتگی به بعد باید حرارت را به مرور پایین آورد و به 15-16 درجه رساند.
سرد بودن لانه، در اوائل زندگی جوجه ها سبب می شود که آن ها رغبتی به خارج شدن از زیر ماشین، نشان ندهند حتی برای خوردن و آشامیدن از زیر دستگاه مادر خارج نمی شوند.
گرم بودن بیش از حد لانه نیز سبب افزایش هزینه شده و در ضمن، تنظیم حرارت ادر را مشکل می کند.
حرارت محیط خارج از لانه راهنمای خوبی برای تنظیم درجه حرارت اطاق و حتی ماشین مادر است. بخصوص در زمستان باید به این مسئله بیتشر توجه نمود و در روزها و شب های خیلی سرد، حرارت لانه و حتی ماشین مادر را کمی بالا برد.
برنامه نگهداری جوجه ها
وقتی که تمام عوامل و وسایل ذکر شده در فوق مهیا گردید باید جوجه ها را از تشکیلات جوجه کشی به مزرعه منتقل کرد. نگاهداری جوجه در هفتة اول بسیار مهم است و در حقیقت هفتة اول مرحلة بحرانی زندگی جوجه می باشد از این رو احتیاج به نهایت دقت و توجه دارد به طور کلی عملیاتی که برای نگاهداری جوجه ها به کار برده می شود به قرار زیر می باشد.
روز اول، قبل از ورود جوجه ها وسایل و ماشین مادر و لانه، به ترتیبی که ذکر شد باید آماده باشد ورود جوجه ها به مزرعه بهتر است در صبح صورت گیرد تا مرغدار وقت کافی برای مواظبت از جوجه ها و عادت دادن آن ها به شرایط جدید داشته باشد و اگر احیانا اشکال یا گرفتاری پیش بینی نشده ای بوجود آمد وقت کافی برای رفع آن وجود داشته باشد. انتقال جوجه ها از تشکیلات جوجه کشی به مزرعه باید با احتیاط کامل، بخصوص در زمستان که هوا سرد است انجام گیرد. به این منظور باید حتما جوجه ها توسط وسایل نقلیه سقف دار و گرم منتقل شوند در مزرعه جوجه ها باید به ملایمت در زیر دستگاه مادر، ریخته شوند. حرارت لانه باید در حدود 25 درجه بوده و حرارت زیر دستگاه مادر 32-35 درجه سانتیگراد باشد. غذاخوری های مسطح باید از غذای با کیفیت خوب و آردی پر شوند غذا خوری ها و آب خوری ها در اطراف ماشین مادر به فاصله کم چیده شود حتی مقداری از سطح دانه خوری ها و آبخرری ها را در روزهای اول در زیر ماشین مادر قرار گیرد. زیر دستگاه مادر باید با گونی یا کاغذ مفروش گردد. چنانچه مرغدار علاقمند به قطع نوک جوجه ها باشد قبل از ریخن جوجه ها به زیر ماشین مادر باید نوک جوجه ها را قطع کرد بعد از قطع نوک باید مواظب بود که تولید خونریزی نشود چنانچه در جوجه ای مشاهده شود باید بلافاصله دوباره نوک را با دستگاه سوزانده تا خونریزی قطع شود سپس در اختیار جوجه ها در چند روز اول آب نیم گرم که حرارت آن در حدود حرارت لانه باشد قرار دارد. در اولین شب ورود جوجه ها به دقت باید مواظب آنها بود و برق را تا صبح روشن گذاشت تا جوجه ها با محیط جدید عادت کنند.
عده ای از مرغداران در بدو ورود به جای آب خالص آب حاوی آنتی بیوتیک در اختیار جوجه ها قرار می دهند تا بدین وسیله اگر جوجه ها در حین انتقال دچار سرماخوردگی شده باشند از بروز بیماری در بین آن ها جلوگیری به عمل آید و یا اگر آثار ورم ناف در آن ها مشاهده گردد، معالجه شوند.
از آنتی بیوتیک های مختلفی می توان باین منظور استفاده نمد در ایران اغلب از لینکوسپکیتن، تایلوزین و بای تریل استفاده می شود.
چنانچه شرایط نگهداری و سلامت جوجه ها و چگونگی حمل جوجه ها خوب باشد به هیچ وجه اضافه نمودن آنتی بیوتیک به آب جوجه ها ضرورتی ندارد.
روز دوم شرایط نگاهداری باید مانند روز اول باشد کلیه جوجه های تلف شده را باید از زیر ماشنی مادر خارج کرد همچنین جوجه های ضعیف و فلج را هر چه زودتر شناخت و از بین بقیه جدا نموده و از بین برد زیرا وجود این جوجه های ضعیف سبب اشاعه بیماری در بین تمام گله خواهد شد دانه خوری و آبخوری باید از دانه کاملا پر باشد.
روز سوم به مرور باید از دانه خوبی ها و آب خوبی های موقت کاست و آبخوری و دانه خوری های دائمی را جانشین آن ها کرد. این عمل باید خیلی با تانی انجام گیرد بدین ترتیب که مثلا درروز سوم دو دانه خوری مسطح را برداتشته و به جای آنها دانه خوری دائمی قرار می دهند. حرارت ماشین مادر باید، مانند روز اول و دوم باشد.
در روز سوم عملیات واکسیناسیون بر علیه نیوکاسل را باید طبق دستور موسسه رازی، سازندة واکسن اجرا نمود.
مارکتینگ جوجه گوشتی
بسته به این که مرغدار جوجه های کبابی خود را هفتگی یا به طور سری نگاهداری کند؛ تعداد جوجه کبابی ارسال شده به بازار، متفاوت است. مرغدار، با مبلغی که از فروش جوجه کبابی های خود به دست می آورد می تواند موفقیت ای عدم موفقیت خود را در آن سری تعیین کند.
از این رو، قیمت جوجه کبابی در بازار یکی از عوامل مهم در سرنوشت مرغدار می باشد. ارزش جوجه کبابی در موقع فرستادن به بزار بستگی به سلیقة مرغدار و یا مخارجی که متقبل شده است ندارد. بلکه در بیشتر کشورها و بخصوص ایران قیمت فروش را بازار به مرغدار تحمیل می کند بدون این که توجهی به نظر مرغدار داشته باشد.
مثلا وقتی که تعداد زیادی از تولید کنندگان جوجه کبابی فرآورده های خود را اجبارا در زمان معینی به بازار می فرستند بخصوص اگر تشکیلات تعاونی و سردخانه های بزرگ وجود نداشته باشد؛ قیمت به طور سریع پایین می آید. زیرا عرضه بیش از تقاضاست. در این صورت مرغدار مجبور است جوجه کبابی های خود را به هر قیمت که بازار به او تحمیل می کند بفروشد. بالعکس در زمانی که تولید کم و تقاضا زیاد است بالطبع، قیمت جوجه کبابی ارائه شده بالا می رود.
بدین ترتیب در عین حالی که مرغدار از نظر فروش جوجه کبابی های خود تابع مقتضیات روز و وضع بازار است معهذا چنانچه با هوشمندی و ذکاوت رفتار شود می توان پیش بینی های لازم را نمود و از نوسانات اجباری بازار مصون بود و یا حداقل صدمه کمتری دید در چنین شرایطی مرغداری موفق خواهد شد که حداقل امکانات یک سال و حتی بیشتر از آن را در نظر بگیرد و برنامه های تولیدی خود را با این امکانات تطبیق دهد.
در بعضی از کشورها مانند آمریکا با قدرتی که شرکت های تولیدی دارند و همچنین وجود سردخانه های عظیم، جریان تولید و فروش یکنخواخت گوشت تحت برنامه و کنترل قرار می گیرد و در نتیجه قیمت جوجه کبابی در سر تا سر سال با در نظر گرفتن حد متوسط تولیدات، ثابت باقی می ماند در این صورت مرغدارانی که قادر به صرفه جویی بیشتر در هزینه های مربوط به تولید هستند موفقیت بیشتری کسب می کنند.
در ایران، متاسفانه هر مرغدار به طور مستقل فعالیت می کند و از طرف دیگر اکثریت مرغداران جوجه های کبابی خود را به طور زنده و یا پرکنده و تازه به بازار می فرستد بدین ترتیب در معرض رقابت و نوسانات شدید بازار قرار می گیرند. به طوری که در یک سری، ممکن است سود فراوانی عاید آنها شده و در سری بعد متحمل حسارات و ضرر های فراوانی گردند. از این رو در شرایط ایران اکتفا کردن به پرورش یک سری یا دو سری جوجه کبابی در سال تقربیا جنبه قمار داشته و بستگی به شانس تولید کننده دارد ولی اگر مرغدار با قدرت مالی و ذکاوت و هوش کافی مبادرت با پرورش سری های متوالی کند شکی نیست که در مجموع موفق خواهد بود ولی اگر یک یا دو سری ناکامی، او را از میدان مبارزه بیرون کند به طور قطع ورشکست بوده و دچار سقوط می شود.
به طور کلی حدود تغییرات قیمت جوجه کبابی در بازارهای ایران وسیع و غیر منطقی و غیر معقول است. در تابستان به علت تنوع غذایی مصرف گوشت مرغ پایین و قیمت آن نیز کم می باشد. در اواخر پاییز و زمستان که اغلب کمبود گوشت قرمز وجود دارد، مصرف گوشت مرغ جانشین دام های دیگر شده و قیمت آن نیز بالا می رود.
زمستان بخصوص در ایام نوروز، گوشت مرغ از نظر فروش و قیمت، وضع مستحکمی دارد در بهار، نوسانات شدید در قیمت گوشت مرغ مشاهده می شود در اوائل پاییز چون اغلب مرغدارانی که گله های تخمی نگاهداری میکنند، مرغ ها و خروش های وازده و غیر تخمی را به بازار می فرستند، اغلب عرضه، بیش از تقاضاست و فروش جوجه کبابی کم شده و قیمت آن کاهش می یابد، با توجه به وضع بازار بیشتر تولید کنندگان جوجه کبابی سعی دارند که فعالیت های فصلی خود را طبق شرایط بازار کم یا زیاد کنند.
از این روز اولین مسئله که برای هر مرغدار از نظر مارکتینگ مطرح است چگونگی فرستادن جوجه های خود به بازار است تولید کننده، باید به خوبی از این مطلب مطلع باشد که بازار چه ظرفیتی دارد وچه نوع گوشت را طالب است. با توجه به خواست بازار مرغدار برنامه تولید خود را باید پی ریزی کند طرز فرستادن جوجه کبابی ها به بازار روش های گوناگونی وجود داردکه به قرار زیر می باشد.
1-روش تولید هفتگی: در این روش، برنامه تولید مردار به صورت تولید هفتگی انجام می گیرد. بدین ترتیب که مرغدار در هر هفته تعداد معینی جوجه یک روزه خریداری و به مزرعه خود وارد و در هر هفته تعداد معینی جوجه کبابی تولید شده را به بازار ارسال می دارد از این رو در مزارع مرغدار جوجه ها را در سنین مختلف و در آن واحد پرورش می دهد بدین ترتیب که در مزرعه خود جوجه یک روزه و جوجه های مخلف در سنین گوناگون و بالاخره نزدیک به فرستادن به بازار دارد این طریقه دارای این مزیت است که احتیاج به پرداخت سرمایه کمتری از نظر وسایل نگهداری جوجه های کوچک مثل ماشین مادر و وسایل دیگر سالن مادر است. همچنین جانشین ساختن سری های مختلف بجای هم آسان انجام می گیرد. زیرا تعداد هر سری کم است ولی تجربه نشان داده است که شانس اشاعه بیماری و افزایش تلفات در این روش که جوجه ها در سنین مختلف نگاهداری می شوند زیاد است.

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله  19 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله حرارت ماشین مادر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.