اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله در مورد Database in Real – Time Systems

اختصاصی از اس فایل مقاله در مورد Database in Real – Time Systems دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله در مورد Database in Real – Time Systems


مقاله در مورد Database  in Real – Time  Systems

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

  

تعداد صفحه:35

 

  

 فهرست مطالب

 

 

 

REAL_TIME

  ( A)      Real_Time Query Processing

Our Foues ( B )

Related Work         (2)  

Basic Real time Scheduling      (3)     

 

Admission Control (A)

 

Miss Ratio Projection A –1

Resource Utilizing Heuristic A –2 Memory Allocatoin – B

 Dealing with Workload Charges -  C  

4-      Multi Class Real _Time Query Scheduling Ov erview of PAQRS Algorithm -A Admission Control & Memory Allocaton in PAQRS   -  B

Weighted Miss Ratios = Σ  Weight i  X Miss Ratio i

Bias Control in PAQRS   - C Database System Simulation Model – 5 Database and Work load Model –A Physical Resource Model – B Memory – Adoptiرe Query Primitive – C

Conclusion –5   

 

 

 

 

 

خلاصه : در سالهای اخیر ، یک درخواست برای سیستم‌های REAL_TIME  که می‌‌تواند حجم گسترده‌‌‌ای از داده‌‌های به اشتراک گذاشته شده را دستکاری کند ، به یک امر حتمی و لازم در سیستم‌‌های REAL_TIME Data BASE  RTDBS به عنوان یک زمینة تحقیقی تبدیل شده است . این مقاله بر روی مسئلة زمان‌بندی QUERY ها در RTDBS ها متمرکز شده است .

ما الگوریتم جدیدی به نام Priority Adaptation Query Reource Scheduling PAQRS  برای اداره کردن کارهای Multi Class Query  و Single Class Query    را  معرفی و ارزیابی می‌کنیم . هدف عمدة الگوریتم به حداقل رساندن تعداد Deadline  های از دست داده شده است و در عین حال اطمینان پیدا کردن از اینکه dead line  های از دست داده شده در بین کلاسهای متفاوت مربوط به یک توزیع اجرایی از دست دادن پخش شده باشد . این منظور با تعدیل پویای پذیرش ورودی ، تخصیص حافظه و سیاست‌های اعمال اولویت بر طبق پیکربندی منبع معنی آن و خصوصیات کلی کار بدست می‌آید . یک سری از آزمایشات نشان داده‌اند که PAQRS برای زمان‌بندی Query  های Real _Time بسیار مؤثر هستند .

معرفی : در تعدادی از Data Base application  های پدیداری شامل ـ کنترل پرواز ، مدیریت شبکه و اتوماسیون کارخانه ـ باید تعداد زیادی از داده‌های به اشتراک گذاشته شده به یک روش به هنگام دستکاری شوند . به صورت مخصوص‌‌ تری ،‌این application  ها ممکن است که transaction  ها و Query  هایی تولید کنند که باید تا Dead line  های مشخصی انجام شوند تا نتایج کاملی ( یا اصلاً نتیجه‌ای ) را در برداشته باشند . نیاز به سیستم‌هایی که می‌توانند از چنین مدیریت‌های زمانی میزان اصلی داده‌ها ،‌ پشتیبانی کنند ،‌توجه محققین را به سمت زمینة سیستم‌های Real _ Time Data buse  RTDBS  در هر دو زمینة اجتماعات محاسبه‌ای Real _ Time و Data base  ای کشانده است . امروزه بیشتر کار در زمینة RTDBS بر روی موارد مدیریت Tran ssaction  و زمان‌بندی منابع سطح پایین CPU , I/O متمرکز شده است .

بسته به اینکه چگونه application  های یک سیستم Real _Time Data base   می‌توانند فشار زمانی اشان را تحمل کنند به عنوان یک سیستم Hard  ، Soft یا Firm  شناخته می‌شوند . در این مطالعه ، ما بر روی Firm RTDBS  ها تمرکز می‌کنیم که در آن Job ای که از زمان dead line  اش بگذرد به عنوان یک Job  بدون استفاده ( غیرمفید ) در نظر گرفته می‌شود . برای رویارویی با فشارهای زمانی Job  هایش ، یک Firm RTDBS  باید  Mulit Program باشند ، بنابر این تمامی منابع آن می‌تواند به صورت پرباری مورد استفاده قرار بگیرد . به علاوه ، باید زمان تکمیل Job  های منفرد که تنظیم کند ؛‌ برای این کار باید از زمان‌بندی الویت‌بندی برای رفع هرگونه درگیری منبعی Multi Programming  باعث آن می‌شود استفاده کند . در Firm RTDBS  هنگامی که فضای کاری آن شامل Job هایی است که از کلاسهای متفاوتی نشأت گرفته‌اند رسیدن به هدف اصلی آن سخت‌تر می‌شود . برای چنین فضاهای کاری ، RTDBS  باید مواردی مانند چگونگی توزیع از دست دادن Dead line  ها در بین کلاسهای مختلف را هم اداره کند . چون توزیع مطلوب از دست دادنهای Dead line  از یک محیط به محیط دیگر ممکن است فرق داشته باشد ، RTDBS  باید بتواند سیاست‌های زمان‌بندی منبع‌هایش را بر مبنای توزیع اعمال شده توسط  System Administer  سازگار کند . بنابر این هدف یک RTDBS  با یک فضای کاری چند کلاسه multi class باید به حداقل رساندن کل تعداد موارد از دست رفتن Dead line  ها باشد و هر از دست رفتنی باید با توجه به تنظیمات Administer  بین کلاسها توزیع شود .

  ( A)      Real_Time Query Processing

بازده Query  ها می‌تواند بسته به میزان حافظه‌ای که برای کار به آنها داده شده است بسیار متفاوت باشد . هنگامی که حافظة کافی در اختیار Query  ها قرار می‌گیرد ،‌اکثر آنها می‌توانند به آسانی یکباره Operand Relation هایشان را بخوانند و نتایج لازم را به صورت مستقیم تولید کنند . این مقدار به عنوان حداکثر حافظة مورد نیاز Query  در نظر گرفته می‌شود . اگر حافظة کمتری به آنها اختصاص داده شود ، تا زمانیکه این مقدار بیشتر از حداقل حافظة مورد نیاز Query  باشد ، باز هم اکثر Query ها می‌توانند با بیرون نوشتن فایلهای Temporary  و خواندن دوبارة آنها در Process  های بعدی اجر شوند . برای مثال ، یک Hash Join  هم می‌تواند با داشتن حداکثر حافظة مورد نیاز برای Query  اش اجرا شود که یکی بزرگتر از اندازة Inner Relation  اش است و هم می‌تواند فقط در یک عبور اضافی با تعداد Buffer Page  هایی به کمی ریشة دوم اندازة inner Relation  اش کار کند . برای کمک به اینکه تمامی کلاسهای Query  بتوانند به سطح بازدهی موردنظرشان برسند ، یک RTDBS  حتماً باید به تعدادی از Query ها کمتر از حداکثر حافظة موردنیازشان تخصیص دهد به ویژه هنگامی که مقدار حافظة موردنیازشان بزرگ است . در هر حال ، اگر تعداد زیادی Query  پذیرفته شود ، I/o  اضافی که در نتیجة آن ایجاد می‌شود باعث Thrashing  می‌شود و به جای کمک بودن برای هم روندی ایجاد اشکال می‌کند . بنابر این RTDBS  ها  باید به دقت پذیرفتن Query  به سیستم را کنترل کنند .

بعد از مشخص شدن اینکه کدام Query  ها باید پذیرفته شوند مسئلة‌بعدی که RTDBS  با آن رو برو سست تخصیص حافظه است . هنگامیکه با اولویت‌ترین Query  ایی که Cpu  یا Disk  را در اختیار دارد ، از آن منبع به صورت کاملاً انحصاری استفاده می‌کند ،‌ ولی حافظه باید بین تمام Query  های پذیرفته شده به اشتراک گذاشته شود . هنگامیکه حداکثر حافظة موردنیاز کل Query  های پذیرفته شده از حافظة قابل دسترسی بیشتر باشد ، RTDBS  باید در مورد میزان حافظه‌ای که باید بر هر Query  بدهد تصمیم‌گیری کند . در این تصمیم‌گیری هم بازده موردنیاز کلاسها و هم فشار محدودیت زمانی هر Query  در نظر گرفته شود . به علاوه ، تأثیر تخصیص حافظه در کاهش زمان پاسخگویی Query  های منفرد هم باید در نظر گرفته شود اینکه بهترین استفاده از حافظة در دسترس بشود . در آخر ، چون اولویت نسبی تا یک Query  در حال اجرا ممکن است با گذشت زمان به علت آمدن و رفتن Query های دیگر به سیستم تغییر کند ، تخصیص حافظه به یک Query احتمالاً نوسان و بالا و پایین خواهد داشت . برای ساده کردن پردازش َquery  مؤثر در رویارویی با چنین نوسان حافظه‌ای ، RTDBS  ها نیازمندquery operator هایی هستند که بصورت دینامیکدر حال اجرا هم بتوانند حافظه آزاد کنند و هم حافظة بیشتری را بپذیرند . تا این تاریخ ، کنترل ورودی و تخصیص حافظه مسائلی هستند که در زمان‌بندی Real _Time Query آدرس دهی نشده‌اند .

 


دانلود با لینک مستقیم


مقاله در مورد Database in Real – Time Systems
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.