اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق در مورد آب پنیر

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد آب پنیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد آب پنیر


تحقیق در مورد آب پنیر

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه63

فهرست مطالب مقدمه انواع آب پنیر آب پنیر شیرین آب پنیر اسیدی متوسط: آب پنیر اسیدی: ترکیب و ماهیت انواع آب پنیر پروتئین‌های آب پنیر فوائد پروتئین‌های آب پنیر مصارف پروتئین‌های آب پنیر روشهای حذف و بکارگیری آب پنیر کاربردهای آب پنیر 1- تهیه لاکتوز از آب پنیر 2) کاربرد آب پنیر در اسید لاکتیک تولید اسید لاکتیک از آب پنیر: خلاصه فرآیند 4) تهیه پروتئین تک یاخته

تعریف و تاریخچه تولید پروتئین تک یاخته:

 

تعریف: آب پنیر whey بخش آبکی و جدا شده از شیر است که معمولا بر اثر اضافه کردن اسید، حرارت دادن یا انعقاد مایع پنیری بدست می‌آید. این ماده غیر شفاف و رنگ آن زرد مایل به سبز است. براساس تعریف ارائه شده توسط فدراسیون بین المللی محصولات لبنی (IDF) تعریف پنیر بصورت زیر آمده است: « پنیر فراورده ای است تخمیری یا تخمیر نشده که بدنبال انعقاد شیر کامل، پس چرخ و مخلوط این مواد بدست می‌آید و حداقل ماده خشک آن 24% است و قسمت جدا شده از آن آب پنیر نامیده می‌شود».

 

در واقع پنیر از فاز امولسیون ( چربی) و سوسپانسیون مسیلی تشکیل می‌شود. این فاز در برگیرنده مواد محلول در چربی مانند ویتامین‌ها و مواد کلوئیدی همراه با کازئین است در حالیکه آب پنیر شامل فاز محلول شیر است و عمدتا حاوی لاکتوز، پروتئین یا پروتئین محلول یا پروتئین آب پنیر، مواد معدنی محلول، اسیدهای آلی و ویتامین و آنزیم است.

 

کل ماده جامد آب پنیر معمولا بین 5/6-6 % و BOD آن

 


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد آب پنیر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.