اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق رب گوجه فرنگی

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق رب گوجه فرنگی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق رب گوجه فرنگی


دانلود تحقیق رب گوجه فرنگی

مقدمه : 
رب گوجه فرنگی یکی از فرآورده های تبدیلی غذائی است که با تغلیظ عصاره صاف شده گوجه فرنگی بدست آید . رب به عنوان یک طعم دهنده و خوش رنگ کننده مواد غذائی استفاده می شود و باعث تحریک اشتها و افزایش آن می شود ، این چاشنی غذائی با ادویجاتی مانند : سرکه ، شکر و دیگر افزودنی ها مخلوط می شود و فراورده ای به نام سس گوجه فرنگی بدست می آید . سس گوجه فرنگی در انواع مختلفی از قبیل قند و شیرین و غیره تولید می شود و مردم در سراسر دنیا از آنها استفاده می کنند .  



تاریخچه رب گوجه فرنگی  :

با نگرشی به تاریخچه این محصول ، در اوایل قرن شانزدهم میلادی ابتدا بومیان پرو و مکزیک شروع به کشت گوجه فرنگی نمودند و سپس کشت این محصول در ایتالیا و انگلستان و آمریکا رایج و بتدریج دامنه آن دیگر کشورهای جهان را فراگرفت .
شرایط جغرافیایی و اقلیمی و آب و هوایی ایران سبب گردیده که گوجه فرنگی بعمل آمده و همچنین رب گوجه فرنگی استحصالی از موقعیت ویژه ای برخوردار می باشد و چنانچه نسبت به جنبه های تکنیکی تولید وبسته بندی مدرن محصول اهتمام ورزیده شود می توان بعنوان یک رقیب وارد بازار جهانی شد و بعنوان یک محصول صادراتی روی آن برنامه ریزی شود .
از نکات مهم در تولید این فرآورده انتخاب نوع بذر می باشد . به دو دلیل بذر با شرایط زراعی و جوی منطقه خراسان مناسب تر از دیگر بذور واریته ها تشخیص داده شده است که عبارتند از : 1- ردکلود ( Red Cloud ) :
این واریته از لحاظ راندمان در هکتار ، میزان بریکس و از نظر مقاومت حمل و نقل و مقاومت در مقابل آفات نباتی و همچنین طولانی بودن زمان بازدهی بسیار مورد نظر بوده و عمر بازدهی برای یک دوره برداشت حدوداً 90 روز می باشد و این واریته در اوج گرمای تابستان بیشترین بازدهی را داشته و با کاهش درجه حرارت از میزان بازدهی کاسته می شود ، شروع برداشت این محصول در استان خراسان معمولاً اواخر و اوائل مردادماه می باشد که در نیمه شهریور به اوج بازدهی می رسد و با سرد شدن هوا همانگونه که اشاره شد بازدهی افت می کند .
2 – واریته ارلی اورباتا ( Early Urbana  ) :    
این واریته هم دارای ویژگیهای واریته ردکلود می باشد ولی از خصوصیات مهم این واریته برعکس واریته قبلی این است که میزان بازدهی خود را در سرما حفظ می کند و فقط در یخبندان خصوصیات خود را از دست می دهد . لذا با استفاده از این دو واریته می توان در صورت مساعد بودن هوا زمان تولید رب تا آبانماه و یا بیشتر ادامه داد .

 

 

شامل 39 صفحه Word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق رب گوجه فرنگی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.