اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله کمک های اولیه

اختصاصی از اس فایل دانلودمقاله کمک های اولیه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلودمقاله کمک های اولیه


دانلودمقاله کمک های اولیه

 

مشخصات این فایل
عنوان:کمک های اولیه
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 58

این مقاله درمورد کمک های اولیه می باشد.

 

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله کمک های اولیه

چگونه‌ ارایه‌کننده‌ کمک‌های‌ اولیه‌ باشیم‌
یادگیری‌ کمک‌های‌ اولیه‌ از یک‌ کتاب‌ راهنما یا یک‌ دوره‌ آموزشی‌، با آنچه‌ در واقعیت‌ اتفاق‌ می‌افتد کاملاً مشابه‌ نیست‌. اکثر ما در برخورد با «موارد حقیقی‌» دچار نگرانی‌ می‌شویم‌. با مقابله‌ کردن‌ با این‌ نوع‌ احساسات‌، بهتر قادر به‌ برخورد با موارد غیرمنتظره‌ .....(ادامه دارد)

 خطرها را ارزیابی‌ کنید
اصل‌ طلایی‌ و اولیه‌ آن‌ است‌ که‌ «اول‌ سعی‌ کنید ضرر نرسانید». باید از درمانی‌ استفاده‌ کنید که‌ به‌ احتمال‌ قوی‌ برای‌ مصدوم‌ مفید واقع‌ می‌شود و نباید فقط‌ از جهت‌ اینکه‌ کاری‌ انجام‌ داده‌ باشید، درمانی‌ را به‌ کار ببرید که‌ در مورد کارایی‌ آن‌ اطمینان‌ ندارید. اصل‌ «انسان‌ نیکوکار»، از افرادی‌ که‌ در وضعیت‌ اورژانس‌ برای‌ کمک‌ به‌ دیگران‌ پا به‌ صحنه‌ می‌گذارند، حمایت‌ می‌کند ولی‌ از افرادی‌ که‌ حد و مرزهای‌ پیشرفته‌ شده‌ را زیر پا می‌گذارند، پشتیبانی‌ نمی‌کند. اگر خونسردی‌ خود را حفظ‌ کنید و از راهکارهای‌ مشخص‌ .....(ادامه دارد)

گفتگو با خویشاوندان
رساندن خبر فوت به خویشاوندان مرحوم معمولاً از وظایف‌ پلیس‌ یا پزشک‌ مربوطه‌ است‌. با این‌ وجود، مناسب‌ است‌ که‌ شما به‌ خویشاوندان‌ و دوستان‌ فرد بگویید که‌ وی‌ مصدوم‌ یا بیمار شده‌ است‌. همیشه‌ مطمئن‌ شوید که‌ اولین‌ شخص‌ طرف‌ گفتگو با شما، همان‌ شخص‌ مناسب‌ و مرتبط‌ با حادثه‌ است‌. سپس‌، در حد توان‌ ساده‌ و صادقانه‌، به‌ توضیح‌ ماجرا بپردازید و در صورت‌ لزوم‌، محلی‌ را که‌ مصدوم‌ به‌ آنجا منتقل‌ شده‌ هم‌ ذکر کنید. مبهم‌ یا .....(ادامه دارد)

جریان‌ ولتاژ پایین‌
جریان‌های‌ خانگی‌ که‌ در منازل‌ و محل‌های‌ کار مورد استفاده‌ قرار می‌گیرند، می‌توانند آسیب‌های‌ جدی‌ یا حتی‌ مرگ‌ ایجاد کنند. حوادث‌ معمولاً ناشی‌ از کلیدهای‌ برق‌ خراب‌، سیم‌های‌ برق‌ لخت‌ شده‌ یا وسایل‌ برقی‌ دارای‌ نقص‌ هستند. خصوصاً کودکان‌ کم‌ سن‌ و سال‌ در معرض‌ خطر هستند (کودکان‌ به‌طور طبیعی‌ کنجکاو بوده‌، ممکن‌ است‌ انگشتان‌ خود یا سایر اشیاء را به‌ داخل‌ پریزهای‌ دیواری‌ برق‌ فرو کنند). آب‌ (که‌ یک‌ هادی‌ قوی‌ و خطرناک‌ الکتریسیته‌ است‌) میزان‌ خطر را افزایش‌ می‌دهد. تماس‌ با یک‌ وسیله‌ برقی‌ .....(ادامه دارد)

ارزیابی‌ ثانویه‌  
   پس‌ از آنکه‌ مطمئن‌ شدید مصدوم‌ در معرض‌ خطر فوری‌ نیست‌ و ارزیابی‌ اولیه‌ به‌ پایان‌ رسید ، ارزیابی‌ ثانویه‌ را آغاز کنید. این‌ عمل‌، شامل‌ پی‌ بردن‌ به‌ ماجرا (اخذ شرح‌ حال‌) و انجام‌ معاینه‌ فیزیکی‌ است‌. شرایط‌ موجود مشخص‌ خواهد کرد که‌ در معاینه‌ چقدر باید به‌ جزییات‌ بپردازید. به‌ عنوان‌ مثال‌، در شرایط‌ سرما و رطوبت‌ که‌ منتظر رسیدن‌ آمبولانس‌ هستید، تنها لازم‌ است‌ به‌ آسیب‌های‌ عمده‌ رسیدگی‌ کنید؛ گرم‌ و خشک‌ نگه‌ داشتن‌ مصدوم‌ در اولویت‌ قرار دارد. اگر شخص‌ توانست‌ علایمی‌ را توصیف‌ کند ، بر درمان‌ همان‌ مشکلات‌ تمرکز کنید. .....(ادامه دارد)

کاربرد داروها
تجویز داروها در کمک‌های‌ اولیه‌ عمدتاً در حد تسکین‌ دردهای‌ عمومی‌ گنگ‌ و تیز است‌. این‌ عمل‌، معمولاً شامل‌ کمک‌ به‌ مصدوم‌ برای‌ خوردن‌ یک‌ قرص‌ استامینوفن‌ (طبق‌ دستور بخش‌ مربوط‌ به‌ مصرف‌ دارو در این‌ کتاب‌) است‌. تعداد زیادی‌ از داروها را می‌توان‌ بدون‌ نسخه‌ پزشک‌ خریداری‌ کرد و ممکن‌ است‌ شما بسیاری‌ از این‌ داروها را بشناسید و مصرف‌ کرده‌ باشید. با این‌ حال‌، در درمان‌ مصدومان‌، حق‌ ندارید با خرید یا امانت‌ گرفتن‌ دارو، اقدام‌ به‌ تجویز دارو کنید حتی‌ اگر مصدوم‌ داروهای‌ خود را فراموش‌ کرده‌ باشد و یا شما همان‌ داروهایی‌ را که‌ احتمالاً مصدوم‌ مصرف‌ می‌کرده‌، در اختیار داشته‌ باشید. در صورتی‌ که‌ در هنگام‌ ارایه‌ کمک‌های‌ اولیه‌، اقدام‌ به‌ تجویز یا توصیه‌ به‌ مصرف‌ داروهایی‌ غیر از آنچه‌ در این‌ راهنما قید شده‌، بکنید، امکان‌ دارد که‌ مصدوم‌ با خطر مواجه‌ شود و عواقب‌ قانونی‌ یا اجتماعی‌ گریبانگیر شما شود. هر زمان‌ که‌ مصدوم‌ دارویی‌ مصرف‌ می‌کند، مطمئن‌ شدن‌ از موارد زیر ضرورت‌ دارد:  دارو برای‌ این‌ وضعیت‌ مناسب‌ باشد.  تاریخ‌ مصرف‌ دارو نگذاشته‌ باشد.  طبق‌ دستور مصرف‌ شود.  تمام‌ جوانب‌ احتیاطی‌ به‌ طور دقیق‌ رعایت‌ شود.  دارو بیش‌ از مقدار توصیه‌ شده‌، مصرف‌ نشود.  نام‌، مقدار، زمان‌ و نحوه‌ تجویز دارو ثبت‌ شود. .....(ادامه دارد)

انتقال‌ اطلاعات‌ 
پس‌ از فراخوانی‌ کمک‌های‌ پزشکی‌، سعی‌ کنید مطالبی‌ در مورد حادثه‌ و مصدوم‌ یادداشت‌ کنید تا بتوانید این‌ اطلاعات‌ را به‌ پرسنل‌ پزشکی‌ منتقل‌ کنید. نمودارهای‌ صفحه‌ بعد مثال‌هایی‌ از مشاهدات‌ خاص‌ (مثل‌ سطح‌ پاسخ‌دهی‌، نبض‌ و تنفس‌) را نشان‌ می‌دهند. شما باید در کنار مشاهدات‌ خود، یک‌ گزارش‌ نوشتاری‌ مختصر هم‌ تهیه‌ کنید. یک‌ گزارش‌ نوشتاری‌ که‌ به‌ زمانبندی‌ حوادث‌ می‌پردازد، ارزش‌ ویژه‌ای‌ برای‌ پرسنل‌ پزشکی‌ دارد. به‌ عنوان‌ مثال‌، طول‌ دوره‌ بی‌هوشی‌، مدت‌ تشنج‌، زمان‌ بروز هرگونه‌ تغییر در وضعیت‌ مصدوم‌ و زمان‌ هرگونه‌ مداخله‌ یا درمان‌ را یادداشت‌ کنید. گزارش‌ خود یا نسخه‌ کپی‌ آن‌ را به‌ کارکنان‌ گروه‌ پزشکی‌ یا گروه‌ خدمات‌ اورژانس‌ ارایه‌ کنید. .....(ادامه دارد)

بخشی از فهرست مطالب مقاله کمک های اولیه

مراقبت از خود
مصدومان متعدد
حوادث رانندگی
آتش سوزی
آسیب های الکتریکی
نجات غریق
ارزیابی مصدوم
ارزیابی اولیه
ارزیابی ثانویه
علایم و نشانه ها
معاینه مصدوم
درمان و مراقبت های بعدی
انتقال اطلاعات


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله کمک های اولیه

نقش زنان روستایی در اقتصاد روستا

اختصاصی از اس فایل نقش زنان روستایی در اقتصاد روستا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

نقش زنان روستایی در اقتصاد روستا


نقش زنان روستایی در  اقتصاد روستا

فرمت وورد

صفحه 131

فصل اول

 

نقش و حیطه کارزنان

در فعالیتهای غیر زراعی


نقش و حیطه کارزنان در فعالیتهای غیر زراعی:

اقتصاد روستا، فعالیتهایی را در بر می گیرد که هر یک بر حسب گستردگی و وسعتی که دارد در ارتقاء درآمد روستائیان مؤثر می باشد. از این رو بررسی های انجام شده نشان می دهد که هر قدر امکان بهره گیری از منابع درآمد برای روستائیان متنوع تر و فراوانتر باشد سطح درآمد و رفاه آن جامعه بالاتر بوده است برای مثال روستاهای منطقه تالش به لحاظ برخورداری از امکان کشت محصولات متنوع (برنج، مرکبات، تنباکو) از درآمد نسبتاً بهتری برخوردار می باشند. یا مناطق ساحلی به لحاظ همجواری با دریا قادرند از طریق فعالیتهای توریستی یا ماهیگیری درآمد حاصل از کشاورزی خود را تکمیل نمایند. در عین حال عمده ترین فعالیتهای جانبی روستائیان که معمولاً در کنار زراعت صورت می گیرد به شرح زیر می باشد:

دامداری و پرورش طیور

دامداری و نگهداری از حیوانات بزرگ جثه در منطقه بسیار محدود بوده و تنها گاوداری در قسمت جلگه ای رواج دارد. در مناطق روستایی مورد مطالعه گاوداری عمدتاً به شکل سنتی و در جوار سایر اشتغالات کشاورزی صورت می گیرد. البته با رواج زندگی شهری و خصوصاً گسترش جاده های مواصلاتی که برای گاوهایی که در سطح روستا زندگی می کردند خطرآفرین می باشد. از تعداد گاوهای منطقه کاسته شده است. گاوداری در بین خانواده های نمونه نسبتاً رواج چندانی ندارد و اکثراً تنها به داشتن یک یا دو گاو اکتفا می نمایند که این گاوها تنها قادرند لبنیات خانواده را تأمین نمایند و  محصولی برای عرصه به بازار از آنها بدست می آید. در گاوداری به شکل سنتی معمولاً زن و مرد توأمان همکاری دارند لیکن برحسب نوع و وظایف سهم هر یک از آنها متغیر می باشد.

جدول (5-1) سهم زنان و مردان را در گاوداری بشکل سنتی و پرورش ماکیان نشان میدهد

سهم مردان و زنان از پرورش دام «گاو» و طیور به تفکیک فصول

نیروی کار

فصول

تعلیف دام

 نگهداری در آغل

دوشیدن شیر

علف چینی

پرورش طیور

زن

بهار

 

 

100

 

100

 

تابستان

 

 

100

 

100

 

پاییز

 

10

100

 

100

 

زمستان

 

20

100

 

100

 

بهار

100

 

 

100

 

 

تابستان

100

 

 

100

 

 

پاییز

 

90

 

100

 

 

زمستان

 

 

 

100

 

 

 

 

80

 

 

 

هر یک از مراحل دامداری 100% در نظر گرفته شده که بطور نسبی سهم زنان و مردان نسبت به این ارقام محاسبه شده است.

همانطور که از جدول مستفاد می گردد اوج حجم کار مردان عمدتاً در فصول بهار و تابستان که امر علف چینی تعلیف دام می پردازند می باشد و در فصل پاییز که فصل بیکاری زراعی است نگهداری حیوان در آغل را نیز بر عهده دارند این در حالیست که در فصل زمستان که به آماده کردن زمین زراعی مبادرت می ورزند بخشی از این وظایف را به زنان محول می کنند، لیکن دوشیدن از وظایف مختص زنان است که در چهار فصل برحسب شیردهی جوان قابل انجام است.

از سوی دیگر همانطور که در جدول ملاحظه می گردد، پرورش طیور از وظایف خاص زنان می باشد که عمدتاً جهت تأمین تخم مرغ و گوشت سفید خانوار بدان اقدام می ورزند و بعضاً به فروش محصولات حاصل از آن نیز می پردازند. جالب توجه است که اصلی ترین گوشت مصرفی خانوار گوشت سفید بوده و تخم مرغ از اقلام مهم تأمین کننده پروتئین خانواده می باشد.

در سال 1375 تعداد گاو و گاومیش موجود شهرستان 112844 رأس گزارش شده است.  آمار دریافتی کشتار دام، از 30466 رأس گاو و گاومیش کشتار شده شهرستان در سال 1375 مقدار 3353 تن گوشت قرمز و 649 تن پوست تولید شده است. مقدار شیر تولید شده از گاو و گاومیش های موجود شهرستان این سال برابر 2/11932 تن گزارش شده است. شهرستان تالش در سال 1375 دارای 467821 رأس گوسفند و بز بوده است که با کشتار 170547 رأس از آن، مقدار 2555 تن گوشت قرمز و 8/170 تن پوست تولید شده است.(1)

منطقه تالش از دوران های اولیه سکونت اقوام و متأخرین دارای نظام عشیره ای و پدرسالاری بوده و به نظر می رسد که دام داری قبل از رواج کشاورزی با توجه به استعدادهای اقلیمی و معیشت های خدادادی در تالش رواج داشته و مردم ابتدا دام دار بوده و بعداً به تدریج به کشاورزی روی آورده اند.

دختران خردسال به جای حضور در کلاس درس به مراقبت از بزها و گوسفندان هستند اکنون خواندن و نوشتن و بازی کردن محروم هستند فردا محرومیتهای دیگری در انتظار آنهاست. بعلت شرایط توپوگرافی شهرستان تالش و وجود ارتفاعات که پوشیده از مراتع طبیعی مرغوب است بنابراین عده ای به زندگی کوچ نشینی روی آورده اند. وضعیت اصلی و غالب آنها پرورش دام از نوع گوسفند و بز می باشد.

زنان در جامعه کوچ نشین علاوه بر ایفای وظیفه همسر ومادری نقش مهمی را نیز در اقتصاد خانواده دارند گذشته از چارچوب قانونی جایگاه زن در خانواده و جامعه بعلت نقش تولیدی زنان در جامعه کوچ نشین که دوشادوش مردان چرخ زندگی را در عرصه خانواده و میدان اجتماع به حرکت در می آورند. زن در رتبه باارزشی در میان خانواده قرار دارد. وی بعنوان یار و یاور مرد، در امور خانه از پخت و پز تا تهیه پنیز و ماست و کره و صنایع دستی، هیزم شکستن تا رسیدگی به دام ها همچنین امور فرزندان نقش عاطفی ویژه ای را نیز در خانواده ایفا می کند او به عنوان همسر از ابتدای زندگی با ناملایمات و رنج و مشکلات در کنار شوهر مسیر زندگی را با جبر و تلاش می پیماید و فرزندان خانواده را تربیت می کند. زن بعنوان مدیر خانه دارای اختیاراتی بسیار در حوزة تصمیم گیری در مسایل شخصی و خانوادگی است و تا حدی که قوانین اجتماعی، سنتی به وی اجازه این اختیار را بدهد پیش می رود.(2)

زنبورداری

شهرستان تالش سابقه دیرینه در پرورش زنبورعسل دارد. این شهرستان به واسطه برخورداری از آب و هوا و شرایط مناسب و میزان بارندگی مطلوب همواره پر از گونه های مختلف گیاهی است که فعالیت زنبورداری را آسان می نماید. بنابراین، استعداد خاص اقلیم جغرافیایی منطقه از نظر پوشش و تنوع گیاهی موجب شده تا تولید عسل در حد مطلوب باشد.

فرهنگ، آداب و رسوم و سنت مردم تالش به گونه ای است که بین فعالیت زن و مرد در امور مختلف کشاورزی تفاوت خاصی وجود ندارد.

زنان روستایی همگام با همسرانشان در تمام طول سال به فعالیتهای متعدد کشاورزی و دامپروری از جمله در زمینه پرورش زنبور عسل مشغول هستند؛ چرا که زنان روستایی منطقه دوش به دوش مردان و در برخی موارد حتی به تنهایی در اموری از قبیل موم بافی، استحصال عسل، برداشت عسل، تغذیه مصنوعی و انتقال  کندوها فعالیت دارند تعداد پرورش دهندگان زنان روستایی استان گیلان بیش از 250 نفر است به همین دلیل، استان گیلان به عنوان محل اجرا پروژه زنبور عسل با همکاری سازمان ملل خواربار کشاورزی (فائو) FAO مورد توجه قرار گرفت و انتخاب شد.

اجراء پروژه زنبور عسل با همکاری فائو پروژه زنبورداری با همکاری فائو در سال 79 با تلاش دختر امور زنان روستایی و عشایری وزارت جهاد سازندگی سابق و مدیریت ترویج و مشارکت مردمی گیلان به اجرا آمد. این پروژه شامل فعالیتهای تولید عسل به منظور ایجاد درآمد برای قشر آسیب پذیر جامعه روستایی می شود.

هدف اصلی طرح فراهم نمودن امکانات مستقیم برای روستاییان زنبوردار به منظور تولید عسل و در نتیجه افزایش درآمد خانوار روستایی است. مخاطبان این طرح، زنان روستایی هستند این پروژه سعی دارد ابزار پیشرفت در زمینه تهیه وتولید عسل را به منظور افزایش درآمد و اهمیت غذایی خانوار به طور رایگان در اختیار زنان روستایی قرار دهند.

اجرای پروژه زنبور عسل با همکاری فائو در استان گیلان با هدف افزایش و بهبود تولید عسل و فرآورده های جانبی. حمایت از زنان فقیر روستایی و یا سرپرست خانوار و کمک به ایجاد درآمد خانوار روستایی پیگیری شد. قیمت فروش هر کیلوگرم عسل حدود 12 هزار ریال می باشد. (3)

جدول (5-2) پراکندگی گروههای زنان زنبوردار استان گیلان

ردیف

نام شهرستان

مناطق روستایی

تعداد (نفر)

تعداد هر گروه (نفر)

تعداد گروهها

1

تالش

چوبر - ‌- اسالم

18

6

3

2

ماسال

ورمپه - تبرسرا

12

6

2

3

رضوانشهر

دوران - آبریاد - استه سر

18

6

3

4

لنگرود

سیاه منه سر - مریوان

12

6

2

 

جمع

 

60

24

10

منبع: هیمای اقتصادی استان گیلان شهرستان تالش، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان 1377.

نوغانداری:

کرم ابریشم و پرورش آن یکی از درآمدهای فرعی خانوارهای روستائیان خصوصاً نقاط جلگه ای بوده و در 76 روستا رواج دارد.

اگر چه به لحاظ بالا رفتن قیمت تخم مرغ نوغان و سایر محدودیتهای ایجاد شده تا حدودی از وقت خانواده ها به انجام اینگونه فعالیتها کاسته شده لیکن فعالیت مذکور در ارتقاء درآمد خانوارهای بهره بردار بسیار مؤثر بوده است و هر چند که طول مدت صرف شده برای عمل آوری پیله کرم ابریشم کمتر از دو ماه می باشد لیکن در این مدت محدود قادر است درآمد زیادی را نصیب خانواده ها نماید.


دانلود با لینک مستقیم


نقش زنان روستایی در اقتصاد روستا

فایل فلش گوشی Qilive Q4 با پردازشگر MT6582 بدون مشکل خاموشی

اختصاصی از اس فایل فایل فلش گوشی Qilive Q4 با پردازشگر MT6582 بدون مشکل خاموشی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

فایل فلش گوشی Qilive Q4 با پردازشگر MT6582 بدون مشکل خاموشی


فایل فلش گوشی Qilive Q4 با پردازشگر MT6582 بدون مشکل خاموشی

فایل فلش گوشی Qilive Q4
پردازشگر MT6582
بدون خاموشی

بدون مشکل ویبره ممتد بعد از فلش

بدون مشکل تاریخ و ساعت

قابل رایت با sp flash tool

در این فروشگاه کلیه فایل ها تست شده با لینک مستقیم و زیر قیمت میباشد

اما درصورت عدم نتیجه گیری، ما تا آخرین لحظه در کنار شما خواهیم بود

موفقیت فروشگاه ما اتفاقی نیست / درگاه خرید امن، خرید مطمئن

به کانال تلگرام ما بپیوندید و از تخفیف و آموزش و فایل های رایگان با خبر شوید

بهترین تبلیغ ما ، رضایت شماست


دانلود با لینک مستقیم


فایل فلش گوشی Qilive Q4 با پردازشگر MT6582 بدون مشکل خاموشی

تحقیق در مورد بازاریابی جهانی در مقابل بازاریابی منطقه ای

اختصاصی از اس فایل تحقیق در مورد بازاریابی جهانی در مقابل بازاریابی منطقه ای دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق در مورد بازاریابی جهانی در مقابل بازاریابی منطقه ای


تحقیق در مورد بازاریابی جهانی در مقابل بازاریابی منطقه ای

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه11

یکی از موضوعات بحث برانگیز که امروزه در مورد بازاریابی کالاهائی که قابلیت رقابت و عرضهی آنها در سطح بینالمللی وجود دارد، این است که آیا شرکتهای عرضهکنندهی این محصولات بایستی در ارتباط با فعالیتهای بازاریابی خود یک استراتژی واحد برای بازاریابی در سطح جهانی اتخاذ کنند و یا برای هر منطقه از جهان بایستی استراتژیهای بازاریابی متناسب با آن مناطق بهکار گرفته شود؟

 

یکی از موضوعات بحث برانگیز که امروزه در مورد بازاریابی کالاهائی که قابلیت رقابت و عرضهی آنها در سطح بینالمللی وجود دارد، این است که آیا شرکتهای عرضهکنندهی این محصولات بایستی در ارتباط با فعالیتهای بازاریابی خود یک استراتژی واحد برای بازاریابی در سطح جهانی اتخاذ کنند و یا برای هر منطقه از جهان بایستی استراتژیهای بازاریابی متناسب با آن مناطق بهکار گرفته شود؟ تأکید بازاریابی جهانی بیشتر بر فروش محصولاتی مشابه همراه با تبلیغات یکسان در سرتاسر جهان است. این راهبرد در حقیقت دلالت بر آن دارد که جهان و اجزای آن روزبهروز در حال یکنواخت شدن و همشکل شدن است و ساکنان جهان رفتهرفته چیزهای مشابهی را طلب میکنند. یکی از دلایلی که بازاریابی جهان روزبهروز مؤثرتر واقع میوشد آن است که شبکهی ارتباطات جهانی دسترسی هر چه بهتر را به بازارهای بیشتری در سرتاسر جهان امکانپذیر میسازد. بهعنوان مثال شبکهی سیانان (CNN) امروزه ۷۸ میلیون خانوار را در یکصد کشور تحت پوشش خود دارد و یا مخاطبان امتیوی (MTV) شامل ۳۱۰ میلیوننفر در ۷۸ کشور هستند.از طرف دیگر فلسفهی بازاریابی محلی یا منطقهای این است که نیازهای مشتریان از کشوری به کشور دیگر متفاوت است و شما بایستی کالاهای تجاری و همچنین تبلیغات مربوط به آن را با توجه به شرایط خاص هر منطقه تعدیل کنید. هر یک از این دو راهکار در بازاریابی دارای دلایل منطقی و طرفدارانی است. بازاریابی جهانی میتواند منجر به


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق در مورد بازاریابی جهانی در مقابل بازاریابی منطقه ای

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر


دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر
Òتاریخ پنیر به عهد عتیق مى رسد و این موضوع محقق است که کشف پنیر به دنبال اهلى کردن چهار پایان شیرده مثل بز، شتر یا گاومیش صورت گرفته است .

 

Òدر مناطقى بین آسیا و اروپا و هم چنین در تبت و ایران شیر را هنوز هم مثل عهد قدیم تخمیر مى کنند و از آن ماست و پنیر درست مى کنند. در قدیم انسان وقتى دوشیدن شیر را یاد گرفت و به حکم اتفاق انعقاد شیر را دید از آن چیزهاى مختلفى ساخت که یکى پنیر است .
Òمى گویند اولین مایه پنیر از شیره درخت انجیر به دست آمد و انسانهاى قدیمى بعد از آن که برگهاى درختان انجیر را در شیر مى انداختند تا شیر ببندد آن را روى سنگ مى ریختند و پس از این که سفت مى شد، براى این که آب آن کاملا گرفته شود، سنگ دیگرى روى آن مى گذاشتند. بعدها انسان یاد گرفت که از شکم حیوانات شیرخوار، مخصوصا خرگوشهاى وحشى ، مایه پنیر را به دست آورد و وقتى پنیر ساخته شد آن را در آفتاب خشک کند و نمک بزند و در لاى برگ درختان بپیچد و آن را براى روزها و ماههاى آینده مورد استفاده قرار دهد.
شامل 36 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت مراحل ساخت پنیر