اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله دانستنی های سلامت و بهداشت محیط

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله دانستنی های سلامت و بهداشت محیط دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله دانستنی های سلامت و بهداشت محیط


دانلود مقاله دانستنی های سلامت و بهداشت محیط

 

مشخصات این فایل
عنوان: دانستنی های سلامت و بهداشت محیط
فرمت فایل :word(قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 27

این مقاله درمورد دانستنی های سلامت و بهداشت محیط می باشد.

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله دانستنی های سلامت و بهداشت محیط

پاکسازی، انگل زدایی، گندزدایی، شستشو
مرحله اول _ پاکسازی
ابتدا سبزیجات را بخوبی پاک نموده و مواد زاید و غیر قابل مصرف آنرا جدا و سپس خوب شستشو دهید تا گل و لای و مواد زاید از سبزیجات پاک گردد.
مرحله دوم _ انگل زدایی
پس از خاتمه مرحله پاکسازی، سبزی پاک شده را در یک ظرف 5 لیتری آب ریخته و بازاء هر لیتر آب سه تا پنج قطره مایع ظرفشویی به آن اضافه کنید. قدری بهم زده تا تمام سبزیجات در کفاب غوطه ور شود و پس از چند دقیقه، آنها را به آرامی از روی کفاب جمع آوری کنید. ظرف و سبزی را مجددا با آب سالم خوب شستشو دهید تا تخم انگلها و باقیمانده مایع ظرفشویی از آنها جدا شود .....(ادامه دارد)

سوسک و مبارزه با آن
مقدمه
:حشرات و جوندگان می توانند عوامل بیماریزا مانند انگلها، میکروبها، ویروسها و غیره را از راههای مختلف وارد بدن انسان نموده و او را به بیماری مبتلا سازند. بنابراین دانستن راههای مبارزه با این جانوران اهمیت زیادی در حفظ و تامین سلامت مردم دارد .
یکی از این حشرات مزاحم، سوسک است.
سوسکها در داخل ساختمانها، توالتها و اطراف لوله های آب گرم و جاهای مرطوب زندگی می کنند.
نقش بیماریزایی
1_ به علت تغذیه از انواع مواد غذایی و رفت آمد روی ظروف غذاخوری و نیز داخل لوله های فاضلاب و محلهای کثیف، باعث انتقال عوامل بیماریزا مثل میکروبها و تخم انگلها میشود. .....(ادامه دارد)

راههای پیشگیری از انتقال بیماری در آرایشگاه
1-یکی از بهترین راههای پیشگیری در آرایشگاهها آوردن وسایل لازم توسط خود مشتری است.
2-باید برای هر مشتری از پیش بند تمیز و ضد عفو نی شده استفاده و یا قسمتی از پیش بند که به دور گردن بسته می شود را به صورت روبانی چسبنده جدا از سایر قسمتهای پیش بند تهیه و برای هر مشتری روبان جداگانه ای یا حداقل دستمال کاغذی مورد استفاده قرارگیرد و بعد از پایان کار روبان ضد عفونی شده و مجددأ برای مشتریان استفاده شود.
3- در صورت شستن سر و صورت از حوله یکبار مصرف یا برای هر مشتری یک حوله بهداشتی استفاده و بعد از پایان کار شستشو و ضد عفو نی شود.
4-بدون استثنا برای هر فرد از تیغ نو استفاده شود. .....(ادامه دارد)

   بهداشت در سفر 
مسافرت
، به علت استراحت کم، خستگی راه، تغییر شرایط آب و هوایی و تهیه آب و مواد غذایی از منابع گوناگون در شهرها و روستاهای مختلف مسیر سفر، کاهش مقاومت بدن را به همراه دارد و از طرفی مسافر بیش از سایر مواقع در معرض بیماریها قرار می گیرد و عوامل خطر آفرین بیش از همیشه او را احاطه می کنند. لذا رعایت ضوابط و نکات ایمنی و بهداشتی ضرورت بیشتری می یابد و با حساسیت مضاعف باید مورد توجه قرار گیرد.
عمده مسائلی را که در سفر بایستی بدان توجه نمود می توان به شرح زیر خلاصه کرد:
آب آشامیدنی خود را از منابع مطمئن تهیه نمایید. با توجه به کیفیت پایین آبهای زیرزمینی در مناطق کویری، شبکه عمومی آب آشامیدنی طبس، با ایستگاههای متعدد برداشت آب در سطح شهر، طراحی و اجرا شده که آب آشامیدنی با کیفیت شیمیایی مطلوب را در اختیار اهالی و مسافرین می گذارد. پیشنهاد می شود آب آشامیدنی خود را .....(ادامه دارد)

رفتارهای تغذیه ای مناسب با کودکان زیر 5 سال
بهبود رشد و تغذیه کودکان، انتشارات وزارت بهداشت ودرمان
کودکان باید یاد بگیرند که از انواع مختلف غذاهایی که مواد ضروری بدن را تامین میکند، استفاده نمایند. اما باید بخاطر داشت که تغییرات روز به روز و ماه به ماه در اشتهای کودک کاملا طبیعی است و حتی کودکی که به خوردن ماده غذایی خاصی علاقه داشته ممکن است یکباره ایرادگیر شده و آنرا نخورد یااینکه از خوردن غذاهای خاص امتاع کرده و در هر وعده غذافقط از یک نوع غذا بخورند. این مسئله زمانی مشکل ایجاد میکندکه کودک از خوردن غذاهای مفید به مدت طولانی امتناع نماید. همانطور که نادیده گرفتن آنچه کودک میخورد عاقلانه نیست، پافشاری و اصرار مادر در خوراندن یک غذای خاص به کودک نیز درست نبوده و گاهی منجر به تداوم بد غذایی کودک میشود. بنابر این بهتر است که:
1- قبل از غذا خوردن همه چیز را آماده کنیدتا با اعتراض کودک گرسنه خود که در انتظار غذاست مواجه نشوید. برای او ظروف و لیوانهای نشکن بیاوریدو اورا در در کنار سایر اعضای خانواده بنشانید.
2-هر روز در ساعات مشخص به کودک غذا بدهید تا فقط در وعده های غذایی مشخص غذا بخورد(ترجیحا با خانواده). به او اجازه ندهید سراسر روز در حال خوردن باشد. 5 وعده غذا شامل 3 وعده غذای اصلی و 2میان وعده در روز کافی است. .....(ادامه دارد)

مصرف ویتامین E احتمال ابتلای سالمندان به سرماخوردگی را کاهش می‌دهد   
  بر پایه تازه‌ترین پژوهش‌ها ویتامین E می‌تواند از ابتلای افراد مسن به سرماخوردگی جلوگیری کند.به گزارش خبرگزاری شینهوا، دانشمندان آمریکایی در این پژوهش بیش از 600 فرد بالای 65 سال را مورد آزمایش قرار دادند.در این مطالعات گروه مزبور را به طور تصادفی به 2 گروه مجزا تقسیم کرده یک گروه را با مکمل ویتامین E و گروه دیگر را با یک شبه دارو تحت معالجه قرار دادند. نتایج به دست آمده نشان داد که مصرف ویتامین E تا 20 درصد ابتلا به سرماخوردگی را کاهش می‌دهد. به گفته پزشکان،‌ سرماخوردگی‌های معمولی در میان بزرگسالان بسیار شایع است و افزایش حالات بیمارگونه را موجب می‌شود به این ترتیب این یافته‌های جدید می‌تواند منافع قابل ملاحظه‌ای برای آنها به همراه داشته باشد.     .....(ادامه دارد)


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله دانستنی های سلامت و بهداشت محیط
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.