اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت توربین های گاز

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت توربین های گاز دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت توربین های گاز


دانلود پاورپوینت توربین های گاز

وقتی توربین گاز مطرح می باشد، یعنی موتوری که سیال عامل آن گاز (هوا) است ولی سوخت آن هر چیزی می تواند باشد. توربین گاز یک موتور احتراق داخلی دوار می باشد که بارزترین نمونه آن موتور هواپیمای جت است. اساساً این موتور مخلوط رقیقی از سوخت را با هوای فشرده می سوزاند.

گازهای محترق شده فشرده داغ در بین یک سری چرخ دوار توربین و مجموعه پره ها منبسط شده و نتیجه آن ، تولید قدرت محوری خروجی، نیروی رانش یا ترکیبی از هر دو خواهد بود.

1-2 طبقه بندی توربین های گاز

توربین های گاز به دو دسته عمده صنعتی و هوایی تقسیم بندی می شوند. دسته اول کلیه نیروگاه های گازی را نیز در بر می گیرد. توربین های گاز هوایی از سه نقطه دید اصلی از نوع صنعتی متمایز می گردند.

الف) طول عمر توربین های گاز صنعتی بدون تعمیرات اساسی حدود 120000 ساعت بوده در صورتی که برای نوع هوایی 1200-600 ساعت می باشد.

ب) کمی اندازه و وزن در نوع هوایی در مقایسه با نوع صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردارست.

ج) از انرژی جنبشی گاز خروجی از اگزوز در نوع هوایی استفاده مفید می شود در صورتی که این انرژی در نوع دیگر به هدر رفته و بایستی در حد امکان در حداقل نگهداشته شود.

هر چند تمایزات فوق اثر قابل توجهی در طراحی این دو دسته دارد ولی قوانین اساسی حاکم بر هر دو، یکسان می باشند.

موتور توربین گاز ساده به ترتیب شامل کمپرسور، اتاق احتراق و توربین می باشد. هوای ورودی توسط کمپرسور متراکم می شود و زمانی که تحویل محفظه احتراق می گردد اساساً به مقدار زیادی فشار و درجه حرارت آن افزایش یافته است. سپس در محفظه احتراق سوخت می سوزد و درجه حرارت گاز به مقدار خیلی بیشتر افزایش می یابد.

بطوریکه درجه حرارت گاز در ورود به توربین تا حدود 1000c یا 1832F ( در خلال کار ممتد) می باشد.

این گازهای داغ پرفشار پس از عبور از توربین منبسط شده و آن را به دوران در می آورد. توربین، کمپرسور را به حرکت در می آورد و انرژی باقیمانده آن قادر است نیروی محوری، نیروی رانش یا ترکیبی از هر دو را تولید نماید. هر موتور توربین گاز با جزیی تغییرات مانند سیکل مذکور کار می کند.

تعداد مراحل و یا پیکربندی می تواند تغییر کند ولی همواره متراکم شدن، گرم شدن و انبساط یافتن سیال عامل ( در اینجا هوا) یکی پس از دیگری وجود دارد. شکل (1-1) سیکل ساده توربین گاز را نمایش می دهد. در این شکل حداقل عناصر یک سیکل توربین گاز مشخص شده است.

هوا در (1) هوای معمولی در شرایط جوی و در دمای محیط می باشد.

فشار در (2) بستگی به نوع کمپرسور دارد و می تواند بین 4 تا 30 اتمسفر یعنی 4 تا 30 برابر در کمپرسورهای مدرن اضافه گردد. در کمپرسورهای معمولی فشار (2) بین 2 تا 10 می باشد

شامل 79 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت توربین های گاز
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.