اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره آب

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق درباره آب دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره آب


دانلود تحقیق درباره آب

شامل بخشهای:

پیشگفتار 

فصل اول- آب

قانون آب و نحوه ملی شدن آن

آب و اهمیت آن

 ناخالصی های آب

استاندارد آب آشامیدنی 

قسمت سوم: مشخصات باکتری آب

تعریف واژه ها در آنالیز آب

 PH آب

قلیائیت کل

رنگ، بو و طعم آب

سختی آب

انواع سختی

اندازه گیری سختی کل

تعیین سختی آبها

اندازه گیری کربنیک اسید، هیدروژن کربنات و کربنات در آب

تعیین مقدار کلرور آب Chlorides 

ازت Nitrogen

تشخیص کیفی آهن در آب 

فلوئور

افزایش فلوئور در آب

سدیم Sodium  Na=23 

فصل دوم- آزمایشات

آزمایشهای فیزیکی آب

آزمایشهای شیمیایی آب

1- اندازه گیری EC : هدایت الکتریکی آب

هدایت الکتریکی EC

2- آزمایش PH

3-آزمایش اندازه گیری کدورت

4- تعیین مقدار فلوراید در آب

5- اندازه گیری آهن در آب

6-اندازه گیری آنیونهای سولفات

7- نیترات

نمونه برداری و انتقال نمونه ها

نیترات به روشUV

8-نیتریت

9- اندازه گیری سیلیس Silica

10- فسفات

11- تیتراسیون

محاسبه سختی کلسیم و میزان کلسیم

12- تعیین میزان قلیائیت

تعیین مقدار کلرورCl- 

طرز تهیه کربنات کلسیم 

13-آزمایش سدیم و پتاسیم

روش کاربردی پتاسیم

روش کاربردی سدیم

محاسبه سدیم

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                

 

14- اندازه گیری منگنز 

15- سولفید 

منابع و مآخذ 

تحقیق و تفحص درباره موضوعی که منشاء حیات و سر آغاز زندگی موجودات عالم یعنی آب می گیرد از قدیم مورد علاقه دانشمندان و صاحب نظران بوده و راجع به اهمیت و شناسایی آن مقالات متعددی نگاشته اند و از آنجاییکه آب در طبیعت بطور خالص وجود ندارد و همیشه مقداری از مواد خارجی مانند املاح شیمیایی تخم انگلها، میکروبهای مختلف و همچنین خاک و برگ وغیره بترتیبی وارد آب شده و آنرا آلوده می کنند. بلکه ضروریست با دانستن ناخالصی های فوق و کیفیت املاح در آب می توان نحوه مصرف آنرا چه از لحاظ شرب و چه از لحاظ مصارف صنعتی و کشاورزی بررسی و مورد استفاده نوع آب را تصفیه نمود. در طبقه بندی آبهای صنعتی روش خاص و طبقه بندی یکنواختی را نمی توان ارائه نمود و اینکه در هر رشته از صنعت می بایست آبی را مصرف کرد که خواص ممتاز و کیفیت  املاح محلول در آب می توان نحوه مصرف آنرا چه از لحاظ شرب و چه از لحاظ مصارف صنعتی و کشاورزی بررسی و مورد استفاده نوع آب را تصفیه نمود.

در طبقه بندی آبهای صنعتی روش خاص و طبقه بندی یکنواختی را نمی توان ارائه نمود و اینکه در هر رشته از صنعت می بایست آبی را مصرف کرد که خواص ممتاز و کیفیت ویژه ای را دارا باشد.

شامل 76 صفحه فایل WORD قابل ویرایش

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره آب

تحقیق درباره روشهای رنگ روغن و جلا

اختصاصی از اس فایل تحقیق درباره روشهای رنگ روغن و جلا دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق درباره روشهای رنگ روغن و جلا


تحقیق درباره روشهای رنگ روغن و جلا

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

 

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 

تعداد صفحه:99

 

فهرست مطالب:

7ـ مقدمه     8ـ خطرات شیمیائی کار با چوب ( موردی که شما نمی دانید می تواند باعث آزار شما شود )

14ـ ارزیابی رنگ چوب (روشهائی در اندازه گیری طول مدت)

17ـ حفاظت چوب از رطوبت ( آزمایشات آزمایشگاهی که نشان می دهد که چه نوع روغن هائی کار می کنند و چه نوعهائی کار نمی کنند )

20ـ لکه های چوب ( یافتن روشهائی در اضافه کردن رنگ )

22ـ رنگ های آنالین ( رنگ کاری چوب با مواد شیمیائی جدید )

23ـ بازکردن رنگ قرمز روشن

24ـ روش قدیمی رنگ چوب ( اجرای دوبارة رنگ های قدیمی)

28ـ پرکردن رنگ ها ( ساخت چوب به راحتی ساخت شیشه)

32ـ رنگ و روغن ( قسمت روی قوطی نشانة آن راتوضیح می دهد )

36ـ جلای بی ثبات ( یک روغن مورد اعتماد برای مغازه های کوچک)

40ـ جلاهای آبی ( مقایسة آنها با علاقه های قدیمی )

46ـ جلای روغن و رنگ

47ـ جلا دادن با روغن ( محصولات جدید برای یک عمل قدیمی)

50ـ مالش روغن ( روغن ها ، صابون و سایش های عالی )

53ـ به کاربری واکس( زدودن سؤالات ناجواب در باب رنگ های قدیمی)

56ـ جلای فرانسوی ( به کار بردن جلای پایانی)

60ـ جلای         (ثبات محافظه کاری در موارد شکسته شده )

63ـ لکه های ژن( تولید رنگ با مشکل کمتر)

65ـ روشهای پیشرفته

66ـ جلای اپک ( رنگین کمانی از رنگها از اسپری شما)

70ـ جلاهای کاتالیزوری (تولید یک جلای در به کار بردن بر روی انگشتان )

72ـ جلای ژاپنی (urusbi و جلای عمومی)

76ـ جلای آبی

77ـ ثابت کردن عقیده

78ـ سایه انداختن ، لعاب انداختن و جور کردن رنگ (سه روش در استفاده ازرنگ برای جلا بخشی )

80ـ احیا کردن دورة فلزآلات ( اشاراتی در ذخیرة آن در دید سازنده )

82ـ سیستم های فشردة هوا ( کشیدن فشار و استفادة از فشارنده هوا)

88ـ پیشرفت یک اسپری

89ـ جلا بخشنده های اسپری (هدایت جلا بخش ها )

96ـ پاک کردن هوا ( یک روش در تهویة مغازة کوچک)

98ـ هوموی کردن چوب( تغییر عقیده با استفاده از لعاب و نقاشی)

102ـ درخت آبنوس ( چطور مشروب به رنگ ها اجازة دخول می دهند )

105ـ الگو برداری از Boston Rocker (رنگ با فلزات قدرتی)

110ـ جلاهای چوب های توده ای ( باد دادن چوب در یک یا دو ساعت)

112ـ تولید یک جلای چسبی ( عقیدة قدیمی در چوب جدید )

114ـ تولید یک رکورد در جلا ( ساخت منفذهای چوب برای رنگ و قیاس )

116ـ جلاهای ریز ( رنگ های آشکار که جعبة اصلی را روشن می سازند )

120ـ نقاشی مبلمان ( حفاظت از شیرابه با یک اسپری )

123ـ حجاری نقاشی شده ( رنگ بدست آمده از تخم کتان و رنگ های روغنی )

 

 

 

 

کمی بعد از اینکه تشخیص دادم که کنترل کامل بر کار چوب به قدر یک زندگی کامل است ، دریافتم که زندگی دیگری مورد نیاز می باشد که آن یادگیری جلا بخشی می باشد . جلای چوب اتحاد و هماهنگی شیمیائی علم ، صنعت و هنر است و اغلب منبع سر در گمی برای سازندگان معمولی چوب می باشد .

اگر حقیقت گفته شود بیشتر ما بابت جلابخشی که زمان آن بر سر نگران نخواهیم بود و پس ما دقت کافی داریم تا در باب سوالاتی مانند اینکه چه نوع جلائی استفاده کنیم ، روش به کار بردن آن ، اثرات آن بر روی پروژه که ساعتها در ساخت آن به طول می انجامد نگران باشیم . متأسفانه ،پاسخهای آسانی به اینگونه سؤالات وجود ندرد . هر نوع جلا منافع و معایب خود را دارد و در انتخاب صحیح یک مورد برای پروژة داده شده شما نیاز به تجربة شخصی نیاز دارید که بر روی آموزش سازندگی بیشتر کار کرده باشد تا مطالعه .

40 مقاله در این کتاب ، از موارد قبلی مجلةFine Woodworking توسط مردمی که جلا بخشی را می دانند نوشته شده است . آنها در مورد وسایل مورد نیاز و روشها در بکار بردن جلا آگاهی دارند . نیروهای متناسب و ضعیف بودن ترکیباتمختلف شامل خطرات آنها می باشد . چگونگی آمادگی چوب برای جلا دادن ، چگونگی کنترل رنگ ها و لکه ها در رسیدن به اثرات مخصوص و چگونگی مالش روغن بر جلا موارد مهم در پروژة شما می باشند .

ممکن است برای شما و من وقف کردن زندگیمان بر روی مهارت یافتن هنر جلا بخشی خیلی دیر باشد اما آنقدری دیر نیست تا از کسانی که دریافته اند یاد بگیریم .

ناشرJim Boeser

سریBest of fine woodworking 46 مورد از 80 مورد جملات چوب را مورد بررسی قرار داد و که بطور اصلی بین اواسط سال 1984 و اواخر 1989 منتشر شد .( روشهای روغن و جلا بخشی شامل 5 مقاله از موارد بعدی می باشد . هیچ گونه کپی برداری بین این کتابها و مورد رایج سری های Fine woodworking نمی باشد . زیر نویس هر مقاله که زمان اولین انتشار ، دسترسی به محصول و آدرسهای تهیه کنندگان و مجلات را نشان می دهند . ممکن است از این به بعد تغییر یابند .

تمام کارکنان چوب اغلب تحت سطوح زهری مواد شیمیائی مختلف قرار می گیرند . گاهی این مورد اتفاق می افتد، زیرا کارکنان نوشته های هشدار دهنده را در نظر نمی گیرند اما این


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره روشهای رنگ روغن و جلا

دانلود تحقیق درباره اسنک

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق درباره اسنک دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره اسنک


دانلود تحقیق درباره اسنک

اسنک ها غذا ها یا نوشیدنی های ما بین وعده های اصلی می باشند. تناول مابین وعده های غذایی اصلی به تندرستی کمک خواهد کرد در صورتیکه انک های سالمی انتخاب شوند که دارای میزان بالی فیبر ومقادیر پایین چربی،شکر ونمک باشند.

همه افراد به اسنک احتیاج ندارند احتیاج شما به وعده غذایی اضافی بستگی به سن شما،سلامتی ،سطح فعالیت و قرار داشتن شما در محدوده وزنی مجا زتان دارد خوردن اسنک در اغلب موارد میتواند به مردم کمک کند که نیاز های خود را به مواد مغذی تا حدی بر طرف سازند . خوردن وعده های غذاییاضافی همچنین برای کسانی که زندگی فعال تری یا ورزشی دارند لازم می باشد بسیاری از افرادی که برای کاهش وزن تلاش می کنند در خواهند یافت که درصورتیکه از اسنک های متعادل در میان وعده های غذایی شان استفاده کنند در این امر موفق تر خواهند بود. هر چه میزان فیبر در اسنک بیشتر باشد ارزش غذایی آن بالا تر خواهد بود چرا که فیبر موجب افزایش طول عمر می شود.

مشخصه هایی برای اسنک های سالم :

مهمترین نکته در ارتباط با اسنکه زمان و یا تعداد مرتبه مصرف آنها نیست بلکه نوع اسنکی که خورده میشود و میزان مصرف آن است.

اسنک خود را همانند وعده های غذایی اصلی با استفاده از دستور العمل غذایی کا نا دا برای غذا های سالم انتخاب کنید ..

.بیشتر از 3 وعده در روز اسنک نخورید.

. اسنک ها را در بسته های کو چمک غذایی خریداری کنید و در بخشهای کوچک نگهداری کنید .

. اسنکها را طوری انتخاب کنید که دو گروه از چهار گروه اصلی در آن موجود باشد .

. میوه ها،و سبزیجات، محصو لات لبنی کم چربی و دانه های حبو بات بهترین گزینه ها هستند.

. به اندازه نیا زتان از هر بسته اسنک مصرف کنید و بقیه آن را برای مصارف بعدی کنار بگذارید.

جدول ارزش  تغذیه ای اسنکذرت و سیب زمینی

برای بسته 50 رمی

میزان در هر بسته

 میانگین کالری 220 کالری از چربی 80

0/0رژیم رو زانه

چربی 9 گرم140/0

کر بو هیدرات 32 گرم 110/0

پرو تئن 3 گرم

درصد های ارزش تغذیه بر پایه غذایی رئزانهبهمیزان 2000 کالری در نظر گرفته شده اند. ممکن است که اینمقادیر بر حسب نیاز کالریک بدن شما متفاوت باشد.

مقادیر مورد نیاز برای 2000 کالری در روز

چربی کل                              کمتر از                62 گرم

چربی اشباع شده                    کمتر از                  20 گرم

کلسترول                              کمتر از               300 میلیگرم

سدیم                                    کمتر از            2400 میلیگرم

کربو هبدرات کل                    300 گرم

فیبر رژیمی                             25 گرم

کالری در هر گرم

چربی=9

کربو هیدرات=4

پروتئین=4

اسنک پدیده جدیدی نمی باشد.غذاهای اسنکی شور یا ترش نظیرچیپس سیب زمینی و چیپس ذرت به نظر نسبتا جدید می رسند چراکه تنها در طول یک قرن و نیم اخیر تولید آنها رواج یافته است.غذاهای اسنکی با طعم ادویه ای به عنوان طعم دلخواه منحصر به جامعه آمریکایی ناشناخته می شود که دائما به دنبال طعم ها و شیوه های نو می باشد.

  • تاریخچه

تاریخچه تمام اسنک ها و خاستگاه انواع آن منحصر با ایالات متحده می باشد گفته می شودهرچند که موفقیت و مقبولیت جهانی غذاهای اسکنی به خاطرمهارت آمریکا درتولید بازاریابی آنها می باشد قوه ابتکار و خلاقیت پایه ریزان اولیه این صنعت آن را تا بدان حدرشد داده است که فروش جهانی آن را به بیش از 30 میلیارد دلاردرسال رسانده است وموجب حسرت دیگرجوامع به علت نوآوری جامع آمریکا می گردد.

1-2 چیپس سیب زمینی،سرآغاز

در سال 1853 ناخدا کورنیلوس و اندربیلت دریک بعدازظهر و هنگام صرف شام سیب زمینی های سرخ شده را با شکایت ازضخامت بیش ازاندازه برش های آن به سر آشپز عودت داد.سرآشپز،جرج کرام،تصمیم گرفت به شکایت اندربیلت پاسخ مناسبی دهد،لذا سیب زمینی را به صورت ورقه های نازکی برش زدوآن را در روغن سرخ کرد تا به صورت ترددر آید و پس ازنمک سود کردن آن راپیش ناخدا بازگرداند.ناخدا ازطعم آن لذت وافری برد وبه آن نام برش های سیب زمینی تردشده را داد. به زودی چیپس ساراتوگا به لیست غذاهای محبوب مشتریان رستورانها تبدیل شد.

شرکت های چیپس سیب زمینی به زودی در سرتاسر ایالات متحده احداث گردیند.

شامل 63 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره اسنک

تحقیق خانواده‌ و نقش‌ و تاثیر آن‌ در برقراری‌ عدالت‌ 25 ص - ورد

اختصاصی از اس فایل تحقیق خانواده‌ و نقش‌ و تاثیر آن‌ در برقراری‌ عدالت‌ 25 ص - ورد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

تحقیق خانواده‌ و نقش‌ و تاثیر آن‌ در برقراری‌ عدالت‌ 25 ص - ورد


تحقیق خانواده‌ و نقش‌ و تاثیر آن‌ در برقراری‌ عدالت‌ 25 ص - ورد

«مقدمه‌»

 ابتدا با عرض‌ سلام‌ و خسته‌ نباشید خدمت‌ خانم‌ اسدی‌ دبیر پرورشی‌ و مدیرها خانم‌ ادیب‌پور و همچنین‌ آموزش‌ و پرورش‌ ناحیه‌.

 در ابتدا می‌گویم‌ که‌ زنگ‌ پرورشی‌ رسیده‌ بود و خانم‌ اسدی‌ که‌ وارد کلاس‌ ما شد بعد از سلام‌ کردن‌ موضوعی‌ را که‌ آموزش‌ و پرورش‌ برای‌ تحقیق‌ آن‌ را به‌ مدرسه‌ عرض‌ کرده‌ بود و بر عهده‌ی‌ دانش‌آموزان‌ همه‌ی‌ مدرسه‌ بود صحبت‌ کرد و ابتدا عنوان‌ موضوع‌ را که‌ «عدالت‌» اصل‌ آن‌ است‌ گفت‌ و بخش‌های‌ آن‌ را یکی‌یکی‌ برای‌ ما توضیح‌ دهد تا درتحقیق‌ ما را یاری‌ کند ما از بین‌ این‌ موضوع‌ها «خانواده‌ و نقش‌ تأثیر آن‌ در برقراری‌ عدالت‌» را انتخاب‌ کردیم‌ که‌ می‌توانستم‌ به‌ کمک‌ دوستم‌ و سایر افراد به‌ عنوان‌ خانم‌ اسدی‌ و مادر و پدر گرامی‌ ما را در این‌ کار یاری‌ کردند که‌ از آن‌ها متشکریم‌ و توانستیم‌ به‌ دنبال‌ این‌، کتاب‌ها و منابع‌ زیادی‌ و همچنین‌ سایت‌های‌ اینترنتی‌ این‌ موضوع‌ را به‌ پایان‌ برسانیم‌ و از آن‌ها خیلی‌ سپاسگذاریم‌.


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق خانواده‌ و نقش‌ و تاثیر آن‌ در برقراری‌ عدالت‌ 25 ص - ورد

دانلود مقاله انرژی باد

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله انرژی باد دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله انرژی باد


دانلود مقاله انرژی باد

یکی از مظاهر انرژی خورشیدی و همان هوای متحرک است باد پیوسته جزء کوچکی از تابش خورشید که از خارج به اتمسفر می‌رسد، به انرژی باد تبدیل می‌شود.

گرم شدن زمین و جو آن بطور نامساوی سبب تولید جریانهای همرفت (جابجایی) می‌شود و نیز حرکت نسبی جو نسبت به زمین سبب تولید باد است.با توجه به اینکه مواد قابل احتراق فسیلی در زمین رو به کاهش است، اخیرا پیشرفتهای زیادی در مورد استفاده از انرژی باد حاصل شده است.

 

انرژی باد اغلب در دسترس بوده و هیچ نوع آلودگی بر جای نمی‌گذارد و می‌تواند از نظر اقتصادی نیز در دراز مدت قابل مقایسه با سایر منابع انرژی شود. در سالهای اخیر کوشش فراوانی برای استفاده از انرژی باد بکار رفته و تولید انرژی از باد با استفاده از تکنولوژی پیشرفته در ابعاد بزرگ لازم و ضروری جلوه کرده است.  

تاریخچه:                                         

احتمالا نخستین ماشین بادی توسط ایرانیان باستان ساخته شده است و یونانیان برای خرد کردن دانه‌ها و مصریها ، رومی‌ها و چینی‌ها برای قایقرانی و آبیاری از انرژی باد استفاده کرده‌اند. بعدها استفاده از توربینهای بادی با محور قائم سراسر کشورهای اسلامی معمول شده و سپس دستگاههای بادی با محور قائم با میله‌های چوبی توسعه یافت و امروزه نیز ممکن است در برخی از کشورهای خاورمیانه چنین دستگاههایی یافت شوند.

در قرن 13 این نوع توربینها توسط سربازان صلیبی به اروپا برده شد و هلندیها فعالیت زیادی در توسعه دستگاههای بادی مبذول داشتند، بطوری که در اواسط قرن نوزدهم در حدوود 9 هزاز ماشین بادی به منظورهای گوناگون مورد استفاده قرار می‌گرفته است. در زمان انقلاب صنعتی در اروپا استقاده از ماشینهای بادی رو به کاهش گذاشت. استفاده از انرژی باد در ایالات متحده از سال 1854 شروع شد.

این ماشینها بیشتر برای بالا کشیدن آب از چاههای آب و بعدها برای تولید الکتریسیتهاستفاده شد.
بزرگترین ماشین بادی در زمان جنگ جهانی دوم توسط آمریکائیها ساخته شد. شوروی سابق در سال 1931 ماشینی بادی با محور افقی بکار انداختند که انتظار می‌رفت 100 کیلو وات برق به شبکه بدهد. ارتفاع برج 23 متر و قطر پره‌ها 30.5 متر بود.

 

باد مخرب است یا مفید؟                         

گهگاه توفانها و گردبادهای سهمگینی در گوشه و کنار جهان پدیدار می‌شود که اگر نیروی آنها بطور صحیح بکار گرفته شود، می‌تواند به جای مخرب بودن ، مفید باشد. اصول بهره برداری از انرژی باد از نخستین کوششهای انسان تا کنون تغییر نکرده است.

با وزش باد ، قایقها و کشتیها به حرکت در می‌آیند و یا پره آسیاب بادی از طریق دنده‌ها گردانده می‌شود. امروزه مولدهای الکتریسیته بادی به نحوی طراحی شده‌اند که از حداکثر نیروی باد بهره برداری شود و انرژی باد بجای آسیاب کردن غلات ، بوسیله یک ژنراتور توربینی تبدیل به الکتریسیته می‌شود.

مزایای انرژی بادی:

یکی از مزایای انرژی باد آن است که وزش باد در...

 

 

 

 

نوع فایل : WORD

تعداد صفحه : 31


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله انرژی باد