اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود تحقیق درباره بسته بندی ضد عفونی شده

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق درباره بسته بندی ضد عفونی شده دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق درباره بسته بندی ضد عفونی شده


دانلود تحقیق درباره بسته بندی ضد عفونی شده

بسته بندی ضد عفونی شده می تواند به عنوان یک پر کردن محصول استریل تجاری در یک ظرف استریل تحت شرایط  ضد عفونی و فروش ظرف تعریف گردد بنابراین عفونت مجدد و احتمال آن از بین می رود. این منجر به یک محصول می شود که در دماهای مختلف مقاوم است. اصطلاح ‹ضد عفونی› از کلمه یونانی « سپتیکوس» ریشه گرفته است که به معنی عدم حضور میکروارگانیزم های فاسد کننده است. در عمل، به طور کلی دو نوع خاص از کاربرد تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده وجود دارد. بسته بندی قبل از استریل و استریل محصولات در این مورد می توان به مثالهایی همچون شیر و محصولات روزانه ع دسرها و غذاهای نشاسته ای و دسرها و میوه و سبزیجات و سوپ ها و سوس ها و محصولاتی با ذرات ریز اشاره کرد.

بسته بندی محصول عیر استریل جهت جلوگیری از عفونت به وسیله میکروارگانیزم ها مثالهایی که در این می توان اشاره کرد عبارتند از محصولات روزانه تخمیر شده مثل ماست. تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده به طور اساسی از فراوری غذایی سنتی به وسیله قوطی بندی کردن متفاوت است در قوطی بندی کردن، این فرایند با پرداختن به غذا قبل از پر کردن شروع می شود. عملیاتهای اولیه آنزیم ها را غیر فعال می کند بنابراین این عوامل باعث تنزیل درجه محصول در طول فرآوری نمی شوند. بسته بندی تمیز شده است ومحصول به سمت دربندی سوق داده می شود. به طور کلی، هوایی که می تواند باعث آُسیب و زیان اکسید کننده شود از داخل بیرون کشیده می شود. بسته بندی مهر و موم و کاملاً محکم شده است و سپس تحت جریان هوای گرم قرار می گیرد.این بسته بندی باید قادر باشد تا گرمای بالا تا حدود 100 درجه سانتیگراد را برای محصولات دارای اسید بالا و تا 127 درجه سانتیگراد را برای محصولات اسید پایین تحمل کند که هدف از این کار از بین بردن قارچهای مقاوم در برابر گرما است. بسته بندی های محتوی غذاهای دارای اسید پایین ( pH=4.5 به بالا) باید فشار را نیز تحمل کنند. اگر چه قوطی بندی سنتی نیز محصولی استریل  از نقطه نظر تجاری را ارائه می کند محتوی موادتغذیه ای و سایر خواص غذا به طور کلی در فرآوری از این حیث آسیب می بیند. به علاوه ظرف های حلبی دارای وزن سنگین و مستعد زنگ زدن و همچنین هزینه بالا هستند. شکل 1 یک توضیح ساده مقایسه کننده تفاوتهای اساسی بین قوطی بندی سنتی و فرایندهای بسته بندی ضد عفونی شده برای تولید محصولات غذایی پوشش مقاوم است.

مزایای تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده:

سه فرایند اصلی استفاده از تکنولوژی بسته بندی ضد عفونی شده عبارتند از : مواد بسته بندی که برای استریلیزه کردن درون بسته ای مناسب نیستند می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. بنابراین مواد سبک وزن مصرف کننده فضای کمتر ارائه دهنده ویژگیهای معمول و دارای هزینه کم مثل کاغذ و مواد پلاستیکی نیمه سخت و انعطاف پذیر می توانند به صورت پر منفعتی مورد استفاده قرار بگیرند. فرایند استریلیزه کردن زمان کوتاه فشار و دما بالا (HTST) برای بسته بندی ضدعفونی شده به طور حرارتی موثر است و معمولاً موجب می شود که برخی از محصولات دارای کیفیت بالا و ارزش تغذیه ای در مقایسه شده با محصولات فرآوری شده در دماهای بالا برای زمان طولانی تر روند رو به رشد پیدا کنند. گسترش عمر محصو لات در دماهای معمولی به وسیله بسته بندی آنها به صورت ضد عفونی شده به علاوه ، ویژگیهای درج شده در بالا، مزایای دیگری نیز هستند که فرایند HTST انرژی کمتری را مصرف می کنند.

شامل 21 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق درباره بسته بندی ضد عفونی شده

دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)


دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)
¨مخمرها قارچ هایی هستند که در تمام طول  چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تک یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاکنون شناسایی شده است .
¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باکتری ها و کوچک تر از کپک بوده وبه شکل های تخم مرغی ، باریک و بلند ، بیضوی و یا کروی مشاهده می شوند .
¨اکثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تکثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند .
¨رنگ های زیادی از قبیل کرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .
¨مخمرها قادر هستند به طریقه بی‌هوازی اختیاری ، رشد نمایند. بدین معنی که از اکسیژن یا ترکیبات آلی به عنوان پذیرنده نهایی الکترونها استفاده می‌کنند. در محیط واجد اکسیژن فراوان ، مخمرها مواد قندی را تخمیر کرده ، اتانول و دی‌اکسید کربن تولید می‌کنند. این فرآیند اساس صنایع تهیه مشروبات الکلی و شیرینی پزی است.
¨برخی از گونه‌های ساکارومایسس مانند ساکارومایسس سروزیه را برای تهیه اتانول و دی‌اکسید کربن جهت ورآمدن خمیر نان بکار می‌برند.
شامل 38 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد انها در صنایع غذایی)

دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آشنایی با دین زرتشت.Doc

اختصاصی از اس فایل دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آشنایی با دین زرتشت.Doc دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آشنایی با دین زرتشت.Doc


دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آشنایی با دین زرتشت.Doc

دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آشنایی با دین زرتشت

نوع فایل Word دانلود انواع تحقیق

تعداد صفحات : 13

فهرست محتوا 

  • زرتشت، مزدیسنا

مزدیسنا نامِ دینِ پیامبرِ ایرانی، زرتشت اسپنتمان است. مزدَیَسنا صفت است و بمعنای پرستندهٔ مزدا است. مزدا هم همان خدای یگانه‌است. مزدَیَسنا ضدِ دیویَسنا است. دیویَسنا هم بمعنی پرستندهٔ دیو یا دَئِوُ می‌باشد و ضدِ آن واژهٔ وی-دَئِوُ یا ضدِ دیو است. مزدَیَسنا پیرامونِ ۱۲۰۰ (پیش از میلاد) تا ۱۴۰۰ (پیش از میلاد) از سوی پیامبر ایرانی، زرتشت اسپنتمان، پایه‌گذاری شد.
زرتشت به ویرایش و بازبینی کیش چندخداباور آریائیان پرداخت و بتدریج برای خود پیروانی یافت که پس از وی به مزدیسنان یا زرتشتیان شُهره شدند. در ادبیاتِ مزدیسنا نیز مزدیسن با گویشِ پهلوی، معادلِ دین آورده به زرتشت، راستی پرست و با صفتِ زرتشتی آمده‌است.[۱]. همچنین به مزدیسنان بهدین نیز می‌گویند.
عناصرِ مزدَیَسنا یکتاپرستانه‌اند و از یکتاپرستی سرچشمه می‌گیرند. البته در برخی منابع از ایشان به نامِ دوگانه پرست هم یاد شده که بیشتر در اثر اشتباهی است که در شناختِ درستِ مزدیسنا و بر اساسِ برداشت‌هایی از دو کتابِ دینکرد و بندهشن انجام شده[۲] و مزدیسنان با زروانیان یکی پنداشته شده‌اند زیرا اعتقاد به دوگانگیِ آفرینشی در میان زروانیان نیرومند است[۳] نه مزدیسنان. کتاب مقدس زرتشتیان اوستا است. از بخش‌های گوناگون اوستا بخشی به نام گاهان (سرودها) سخنانِ شخص زرتشت بوده‌است…

  • وضعیت زرتشتیان در دوران پیش و پس از اسلام
  • جمعیت زرتشتیان
  • آیینهای زرتشتیان
  • سدره‌پوشی
  • واژه‌شناسی
  • منبع:

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق پژوهشی با موضوع آشنایی با دین زرتشت.Doc

دانلود پاورپوینت زعفران

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت زعفران دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت زعفران


دانلود پاورپوینت زعفران
—کشت زعفران از گذشته های دور در بسیاری از نقاط فلات مرکزی ایران معمول بوده بطوری که عده ای از محققین خاستگاه زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند در عصر هخامنشیان برای ساختن انواع عطرها و روغن های معطر و نیز در تهیه نوعی نان برای میهمانان دربار از زعفران استفاده می کردند، و دوره پارتها یکی از اقلام صادراتی ایران به روم محسوب می شد.
—در زمان فتح ایران توسط اعراب ایرانیان به زعفران لارکیماس می گفتند با گسترش فرهنگ عربی در گویش فارسی لغت لارکیماس به الزعفران و پس از آن به شکل امروزی آن یعنی زعفران تغییر شکل یافت.
پس از فتح اندلس( اسپانیا) توسط اعراب و مسلمانان ایرانی تبار در قرن دهم میلادی کشت و کار زعفران در این کشور متداول گردید. متعاقب آن در قرن هجدهم میلادی کشت زعفران در ناحیه ای به نام Walden در انگلستان رواج یافت و امروزه این محل به نام Saffron Walden معروف است
شامل 23 اسلاید powerpoint

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت زعفران

دانلود پاورپوینت قهوه

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت قهوه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت قهوه


دانلود پاورپوینت قهوه

قهوه یک نوشیدنی دم کردنی است که از دانه های برشته شده که معمولا دانه های قهوه از گیاه قهوه نامیده می شود . دانه های قهوه دانه هایی است که بر روی درختان بیش از 70 کشور پرورش می یابد گفته می شود که قهوه سبز دومین کالای پرداد و ستد در جهان پس از نفت خام است . به  علت وجود ترکیبات مفید مانند کافئین قهوه می شوند اثر محرک بر انسان داشته باشند . امروز قهوه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی ها در سراسر دنیا به شمار می رود .

در ایالات متحده آمریکا مشخص شده است که قهوه یک نوشیدنی به طور منظم و مرتبا مصرفی مردم به جای استفاده از نوشابه های غیر الکلی بوده و گاهی حتی بیشتر از آب مصرف می شود .

ریشه یابی لغت Caffe :

عبارت قهوه توسط kahve ترکی عثمانی به اروپا معرفی شد که مبدل شده واژه عربی قهوه است . خواستگاه عبارت عربی از نام منطقه کافئا در اتیوپی غربی که در آن قهوه کشت می شده و هم از کوتاه سازی ( قهوه البن ) به معنی شراب دانه درعربی است . کلمه انگلیسی قهوه برای اولین بار در اوایل تا اواسط سده 1600 به استفاده درآمد . اما فرمهای ابتدایی کلمه به دهه آخر سده 1500 برمی گردد

شامل 31 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت قهوه