اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

اختصاصی از اس فایل دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی


دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی

در دهه 1980 ، حرکتی در جهت تولید فرآورده های غذایی کم کالری مشاهده گردید.

 آگاهی مصرف کنندگان در زمینه کالری و بهداشت ، واکنش سریع بسیاری از تولید

 کنندگان را موجب گردید. دو روش به منظور تولید مواد غذایی کم کالری مورد

 استفاده قرار گرفت : 1 ) کنترل مقدار و 2 ) کاهش و حذف ترکیبات پرکالری ،

و در درجه نخست شیرین کننده ها و چربی ها . مفهوم کاهش مقدار در برخی زمینه ها

 اجرا شد ، ولی کاهش ترکیبات انرژی زا ، بیشتر مورد توجه قرار گرفت. در نتیجه ،

 صنایع غذایی در طریق کاهش مقدار چربی ، شیرین کننده ها و سایر کربوهیدرات های

غذایی ، کوشش ، تحقیق و سرمایه گذاری وسیعی نمود.

عوامل قوام دهنده ای که به عنوان جایگزین چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند ،

 به دو گروه می توان تقسیم نمود : گروه اول آنهایی که فقط تا حدودی ویژگی های

چربی ها ( لیپید ها ) را دارا بوده و یا بروز می دهند. این گروه را جایگزین

 نسبی چربی ها می نامند . قوام دهنده های این گروه فاقد فعالیت کاری هستند. گروه

 دوم شامل قوام دهنده هایی  می شود که هم دارای ویژگی ها و هم فعالیت های

 کاری چربی ها می باشند. این گروه  می تواند کاملاً جایگزین چربی ها بشود.

 به طور معمول ، هر چه مقدار چربی در یک سیستم غذایی بیشتر باشد ، دستیابی به

کلیه ویژگی ها و فعالیت های کاری ، به وسیله فقط یک جایگزین ، مشکل تر خواهد بود.

پلیمرهای محلول در آب ، در اغلب موارد به عنوان جایگزین های نسبی و کامل

 چربی ها مورد استفاده قرار می گیرند . این ترکیبات می توانند موادی مانند ترشحات

 ، درختان و درختچه ها ، عصاره دانه های گیاهی و جلبک های دریایی ، اتر های

 سلولز ، صمغ گوار ، صمغ گزانتان و مشتقات آنها باشند.

پلیمرهای محلول در آب ، به طور سنتی ، برای پایدار کردن بخش آبی سیستم های

غذایی ، مورد استفاده قرار می گیرند. برخی دیگر از این ترکیبات در ایجاد خمیره ،

 بافت و گرانروی  ( چسبندگی ) استفاده می شوند در بسیاری از موارد ، از نشاسته

 های تغییر یافته همراه با صمغ ها در کاهش هزینه و اصلاح یا تشدید برخی بافت ها

 استفاده می گردد.

پژوهشگران ، پژوهش های گسترده ای را به منظور دستیابی به فنونی شروع نموده اند که

 بتوانند خواص نشاسته را برای جایگزین کردن چربی ها تقویت نمایند. نشاسته های تغییر

 یافته ( یا اصلاح شده ) در برخی موارد به عنوان جایگزین چربی ها ، و در برخی دیگر

 به عنوان حجیم کننده ( یا حجم دهنده ) چربی ها عمل می نمایند. منشاء نشاسته نوع

تغییراتی که روی آن انجام می گیرد در تشدید خواص کاری نشاسته های مختلف مؤثرند

 در حال حاضر ، به نظر می رسد که نشاسته هیدرولیز شده سیب زمینی ، بهترین

نشاسته برای جایگزین کردن چربی هاست. برای هیدرولیز نشاسته می توان از آنزیم ها و

 یا اسیدها به منظور قطع برخی پیوندهای ملکولی استفاده نمود.

تعدادی جایگزین روغنی و غیر مغذی نیز برای چربی ها تهیه شده اند . فهرست

 محدودی از این جایگزین ها نیز در جدول نشان داده شده است.

شامل 23 اسلاید powerpoint


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت جایگزین های چربی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.