اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

اس فایل

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود مقاله حاملگی پر خطر

اختصاصی از اس فایل دانلود مقاله حاملگی پر خطر دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود مقاله حاملگی پر خطر


دانلود مقاله حاملگی پر خطر

در صورتیکه حاملگی میزان خطراتش برای مادر و جنین از حد معمول بالاتر باشد ، حاملگی پر خطر محسوب میشود. حاملگی در اکثر خانمهای باردار معمولا”‌بخوبی پیش میرود و گاهگاهی با عوارض کوچکی مثل خستگی یا ورم قوزک پا همراه میشود . اگر چه که حاملگی با  خطراتی همراهست ولی امکان مرگ مادر یا جنین و یا هر دو بسیار کم است .خطر مرگ و میر در بعضی شرایط بالا میرود . بعضی خانمها در حین حاملگی در معرض مسایل و خطراتی قرار میگیرند ویکی از اقداماتی که باید انجام شود ، مشخص کردن این افراد میباشد تا اقدامات و احتیاطات درمانی بیشتری برای حفظ آنها انجام شود.

موارد متعددی از عوامل خطر زا وجود دارند که حاملگی را پر خطر میکنند . خانمهای زیر 15 یا بالای 35 سال ، امکان دارد که در حین حاملگی در معرض خطر قرار گیرند ، خانمهائیکه ساختمان بدنی کوچک دارند نیز در معرض خطر هستند . سایر مسایلی که میتوانند عامل خطری برای یک خانم حامله باشند عبارتندازنوع زندگی،سیگارکشیدن،سابقه وجودعارضه در حاملگی قبلی و وجود بیماریهای موجود فعلی .

خانمهائیکه زیر 15 سال سن دارند و حامله میشوند ، امکان دارد که دچار زایمان زودرس شوند . درحقیقت طول نرمال زمان حاملگی 40 هفته میباشد و اگر زایمان زودتر از هفته 37 شروع شود،حاملگی زودرس تلقی میشود . این خانمهای حامله کم سن همچنین در معرض ابتلا به مسمومیت حاملگی بمقدار بیشتر نیز هستند که در این حالت پاها مخصوصا” قوزک پاها و دستها ورم کرده و وزن خانم حامله بعلت تجمع مایع در بدن ، زیادتر ازحد معمول شده و سردرد نیز ایجاد میشود . اختلال در بینائی ، استفراغ ، دردهای شکمی و افزایش فشار خون وتشنج در مراحل پیشرفته تر پیدا میشوند خانمهایی که در بالای سن 35 سالگی حامله میشوند نیز امکان دارد که بیماریهای مختلفی را از قبل از حاملگی داشته باشند مثل فیبروم رحم یا مرض قند که این عوامل ، حاملگی را پر خطر میکنند . این خانمها هم بیشتر در معرض ابتلا به مسمومیت آبستنی بوده و اگر دیابت هم نداشته باشند امکان دارد بعلت ایجاد حاملگی دچار مرض قند  در خانم حامله میشود که این رقم در خانمهای بالای 35 ساله که حامله میشوند افزایش می یابد وجود مرض قند در حین حاملگی باعث می شود تا خانم حامله دچار عوارض متعددی شود .

خانمهائی که در سنین بالای 35 سال حامله میشوند امکان دارد که فرزندشان دچار عارضه کروموزومی شده و بچه اصطلاحا” ((‌مونگول )) یا عقب افتاده بدنیا بیاید. سازمان بهداشت جهانی توصیه کرده است که به این بچه ها دیگر مونگول گفته نشده و به این بیماری ژنتیک ( بیماری  داون ) گفته میشود . هر چه سن مادر و پدر  در حین حاملگی بالاتر باشد امکان ایجاد سندروم داون و عقب ماندگی ذهنی و جسمی جنین بیشتر میشود .چنانچه مادر 20 ساله باشد امکان پیدایش این بیماری ژنتیک یک مورد در 500 مورد حاملگی بوده و چنانچه خانم حامله 40 ساله باشد این امکان یک مورد در 100 حاملگی ( 5 بار بیشتر( می شود . خانمهائیکه اندام کوچک دارند ، احتمالا” لگن کوچکی نیز داشته و اگر اتفاقا” جنین بزرگتر از معمول باشد ، زایمان مشکل یا غیر ممکن می شود .

خانمهائیکه در موقع حاملگی وزنشان از 47 کیلوگرم کمتر است ، معمولا” نوزادای با وزن کمتر از معمول بدنیا میآورند و بالعکس خانمهائیکه چاق بوده و وزنشان زیاد است در معرض گرفتاری به بیماری مرض قند بوده و بهمین علت ممکنست نوزادی با اضافه وزن زیاد بدنیا بیاورند و علاوه بر این خطر پیدایش افزایش فشارخون نیز در این خانمهای چاق بیشتر میباشد .

شامل 5 صفحه فایل WORD قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود مقاله حاملگی پر خطر
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.